Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 mai 2021. Fecioarele dau cărţile pe faţă, Săgetătorii sunt invidiaţi

Horoscop 10 mai 2021. Fecioarele dau cărţile pe faţă, Săgetătorii sunt invidiaţi

Horoscop 10 mai 2021. Nativii din zodia Fecioară au posibilitatea să dea cărţile pe faţă, în timp ce Săgetătorii sunt invidiaţi pentru povestea de dragoste pe care o trăiesc.

Horoscop 10 mai 2021. Fecioarele dau cărţile pe faţă, Săgetătorii sunt invidiaţi
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    09 Mai 2021   •   15:19

Horoscop 10 mai 2021 pentru Berbec

Trebuie să vă abţineţi să mai fiţi atât de critici cu cei din jur şi în special cu persoana cu care sunteţi într-o relaţie. Viaţa profesională, acolo unde sunteţi în mijlocul unui proiect important care vă solicită întreaga atenţie şi energie, vă poate afecta viaţa sentimentală. Lăsaţi nervii la uşă.

Horoscop 10 mai 2021 pentru Taur

Astăzi sunteţi un pic mai orgolioşi decât de obicei, iar asta vă va afecta relaţia. Încercaţi să vă puneţi şi în locul celuilalt şi să luaţi în considerare părerea sa. Pe plan financiar, este momentul să riscaţi, dacă vreţi să şi câştigaţi ceva. Este o zi bună pentru a aduce noi clienţi.

Horoscop 10 mai 2021 pentru Gemeni

Ieşiţi din rutina zilnică şi faceţi ceva special. Sărbătoriţi ceva, orice, alături de partenerul vostru de viaţă. Noi oportunităţi apar la locul de muncă şi aţi putea avansa foarte rapid. Fiţi atenţi şi la sănătate.

Horoscop 10 mai 2021 pentru Rac

Cu multă dragoste, nativii din zodia Rac vor obţine, astăzi, tot ce vor de la familie. Deţinerea unei afaceri proprii a fost dintotdeauna visul vostru aşa că acum e momentul să vi-l îndepliniţi. Nu staţi pe gânduri. La locul de muncă, mergeţi pe intuiţie.

Horoscop 10 mai 2021 pentru Leu

Nativii din Leu vor avea parte, astăzi, de conversaţii foarte lungi cu prieteni vechi. Asta vă va aduce pe linia de plutire şi veţi simţi, din nou, că trăiţi. Aveţi în plan să cheltuiţi mai mult, însă doar cu condiţia să aveţi o sursă în plus de venituri.

Horoscop 10 mai 2021 pentru Fecioară

Astăzi daţi cărţile pe faţă şi veţi face persoanei dragi o declaraţie de dragoste incredibilă. Chiar şi voi veţi fi uimiţi. Fiţi atenţi la locul de muncă altfel riscaţi să stricaţi ceva la care lucrează întreaga echipă.

Horoscop 10 mai 2021 pentru Balanţă

Vorbiţi cu partenerul vostru, dar fiţi diplomaţi. Eliminaţi nervii şi în niciun caz nu amintiţi de lucrurile pe care voi le-aţi făcut pentru persoana dragă. Dificultăţile de ordin economic se apropie de final, astfel că puteţi plănui împreună o vacanţă sau o investiţie.

Horoscop 10 mai 2021 pentru Scorpion

Fiţi mai toleranţi cu partenerul de viaţă şi veţi vedea cum lucrurile se vor schimba total. Evitaţi orice confruntare la locul de muncă pentru că riscaţi chiar să vă pierdeţi poziţia.

Horoscop 10 mai 2021 pentru Săgetător

Fiţi atenţi la persoanele din jurul vostru care vă vorbesc de rău şi vă invidiază din cauza poveştii de dragoste pe care o trăiţi. Nu puneţi la suflet cuvintele pe care le auziţi, iar cei care vi le spun nu sunt şi nici nu vor fi vreodată prietenii voştri.

Horoscop 10 mai 2021 pentru Capricorn

Armonia va domni în familia voastră, în timp ce economiile se vor îmbunătăţi remarcabil. Este un moment bun să vă schimbaţi profesia, dacă asta simţiţi.

Horoscop 10 mai 2021 pentru Vărsător

Puneţi deoparte ceea ce aţi economisit până în prezent pentru că viaţa ar putea lua noi turnuri. Sunteţi în plină forţă de muncă, iar asta vă face să fiţi încordaţi şi tensionaţi. Vorbiţi cu persoana dragă, faceţi lucruri care vă relaxează sau chiar mergeţi la un salon de masaj. Vă va prinde bine.

Horoscop 10 mai 2021 pentru Peşti

Încercaţi să nu îi răniţi pe cei care şi-au declarat dragostea faţă de voi. Dacă aveţi copii, aveţi şi cheltuieli în plus. Concentraţi-vă pe proiectul important pe care îl aveţi la locul de muncă.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close