Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii fac mărturisiri, Balanțele au discuții bune cu tinerii

Horoscop 13 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii fac mărturisiri, Balanțele au discuții bune cu tinerii

Horoscop 13 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Sinceritatea este subliniată de planete astăzi, chiar dacă ne costă. Dar într-un mod plăcut și echilibrat putem să fim transparenți cu cei din jur. O zi care ne face un pic atenți. Mai ales la doleanțele celor din jur sau la balanța aceasta, între ce dăm, ce primim și ce dau, ce primesc ceilalți.

Horoscop 13 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii fac mărturisiri, Balanțele au discuții bune cu tinerii
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Aug 2021   •   08:25

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 13 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii, mai ales după amiază, pot avea un puseu de onestitate cu o persoană foarte importantă pentru ei. Și este apreciată această sinceritate.

Horoscop 13 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii la locul de muncă țin să puncteze lucrurile într-un mod cât mai transparent, și cu șefii și cu colegii. Și așa este mai bine, toată lumea răsuflă ușurată.

Horoscop 13 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, niște mărturisiri pe care le pot face unor persoane oficiale. Cu contabilul sau cu o altă persană cu care au de lucru astăzi, își spun un păs sau un impas.

Horoscop 13 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua aduce lămuriri și clarificări, în legătură cu o persoană din familie sau cu niște treburi care ating familia. Și poate abia acum, sub semnul cinceritatii, se despovărează.

Horoscop 13 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii pot avea, mai ales în prima parte a zilei, discuții oneste cu o persoană care are niște răspunsuri, adevăruri. Sau poate chiar investighează și cer ei, pun întrebări și află niște lucruri lămuritoare.

Horoscop 13 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele, în legatură cu banii se pot clarifica și lămuri. Muncesc și cu spor astăzi, își motivează foarte bine colegii. Sau știu foarte bine ce au de făcut și e fructuoasă muncă lor.

Horoscop 13 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe ziua aduce discuții bune, cu copiii sau cu tinerii. Dar, mai ales în a două jumătate a zilei, deprind niște abilități noi. Spun "aici nu știu" și cineva ii ghidează

Horoscop 13 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii sunt discreți, au tact, mai ales cu o persoană din familie sau cu un subiect delicat, pe care l-au mai atins și altă dată. Își pierd însă un pic răbdarea spre seară.

Horoscop 13 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, atenție și vigilență, mai ales în a două jumătate a zilei. Atenție și la sănătate și excese. Probabil că trebuie, în numele dreptății și corectitudinii, să renunțe la un viciu sau un comportament.

Horoscop 13 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii, foarte bună zi în plan social. Relație bună cu șefii. După amiază, însă, trebuie să renunțe la ceva, sau spre seară. Să renunțe la o invitație sau o acțiune.

Horoscop 13 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, multă înțelepciune dovedesc astăzi. În cântărirea oamenilor, situațiilor, opțiunilor. Și își asumă acest rezultat, chiar dacă spre seară înțeleg ei că implică și niște sacrificii.

Horoscop 13 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești ziua este bună, în prima parte a ei, din punct de vedere material, financiar. După amiază, însă, își dau seama că această beneficitate pe care o obțin în relații, înseamnă și niște obligații, pe care nu le-au văzut la început. Dar se dumiresc la finalul zilei cam se înseamnă pentru ei ce au obținut.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close