Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Zi excelentă pentru Lei, schimbări pentru Vărsători

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Zi excelentă pentru Lei, schimbări pentru Vărsători

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Este ziua întrebărilor astăzi, trebuie să fim isteți, e adevărat la început de zi muncim, dar după aceea mai mult investigăm. 

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Zi excelentă pentru Lei, schimbări pentru Vărsători
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    15 Sep 2022   •   08:08

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii sunt mai preocupați de bani în prima parte a zilei, dar spre finalul zilei vor să afle cum să facă mai bine lucrurile sau dacă ceea ce li se spune este adevărat sau nu. 

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ei sunt bine mobilizați și încrezători în ei, în prima parte a zilei, după-amiază fac multe calcule financiare și vor să știe ce câștigă și ce pierd dacă merg pe o anumită variantă. 

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii se concentrează bine la început de zi și poate că sunt un pic mai discreți, însă după-amiază revin într-o mare formă și pot ordona și organiza chiar și viața familiei. 

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de mulțumire și o încântare, surprize chiar neașteptate, din partea apropiaților, care pot oferi soluții. 

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, este o foarte bună zi, mai ales prima parte a zilei, pentru a lua decizii importante și foarte personale. Își aplică cumva ideile originale, gândirea proprie, dar sunt aplaudați la scenă deschisă după-amiază.

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele au succes în prima parte a zilei, mai ales în relațiile oficiale și mai ales acolo unde e vorba de bani, pot renegocia, de exemplu, niște drepturi financiare sau le pot obține. 

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe, ziua este aducătoare de romantism, chiar împăcare și mulțumire cu o persoană apropiată la care țin, poate fi și partenerul de viață. De asemenea, laudă și apreciază această persoană și lucruri pe care trebuie să le facă astăzi.

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii fascinează, fie că vor să cucerească inima cuiva, fie că vor să își vândă niște idei sau niște acțiuni, niște proiecte se laudă un pic, dar au și cu ce. 

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, prima parte a zilei este mai activă și cu rezultate bune profesional, iar în a doua jumătate a zilei au nevoie de prieteni, de distracție.

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii sunt creativi și originali. Își depășesc cumva limitele, iar convingerile lor sunt verificate, astfel încât în relația cu persoanele iubite, cu proiectele iubite, cumva văd lucrurile din altă perspectivă. 

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua este aducătoare de schimbări în casă. În familie primesc vești, sunt surprinzătoare, dar nu negative. 

Horoscop 15 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Peștii au și ei astăzi parte, mai ales în prima parte a zilei, de răspunsuri. Asta înseamnă că știu să pună întrebări și că nu lasă niște subiecte în suspans. După-amiază, sunt alături de familie sau au nevoie să-și adune gândurile. 

O zi frumoasă pentru toată lumea, pentru că ne face și isteți. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close