Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au rezultate excepţionale azi, Balanţele trec de un hop

Horoscop 16 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au rezultate excepţionale azi, Balanţele trec de un hop

Horoscop 16 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este o zi a insistenţei şi astăzi avem voie să fim încăpăţânaţi, pentru că lucrurile ies dacă ne ţinem de ele.

Horoscop 16 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au rezultate excepţionale azi, Balanţele trec de un hop
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    16 Sep 2021   •   08:38

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 16 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, este o zi foarte bună pentru că au rezultate excepţionale la finalul zilei, iar în plan material rezolvă lucrurile.

Horoscop 16 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, rezultatele pot veni în a doua jumătate a zilei şi rezolvă şi un aspect juridic sau administrativ, au un cadru precis, lămurit, clarificat în care ei se dezvoltă.

Horoscop 16 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, ziua este marcată mai mult de concentrare şi asta înseamnă că ei au treabă mai puţin cu alţii şi mai mult cu ce au ei de făcut. E bine să se ocupe mai mult de lucrurile unde sunt experimentaţi şi nu inventează nimic nou, nici nu forţează nota.

Horoscop 16 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, rezultate bune materiale, mai ales în planul casei, din punct de vedere patrimonial sau achiziţionează un obiect foarte important, o ustensilă de care se servesc.

Horoscop 16 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua este marcată şi ea de succes financiar, finalizează o etapă şi îşi iau de pe cap o sarcină destul de dificilă, dar o finalizează bine.

Horoscop 16 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, vorbim de precizie profesională, dar şi de insistenţă şi dârjenie în a duce un proiect pe calea pe care ele o doresc.

Horoscop 16 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, este o zi marcată de voinţe, chiar dacă nu se simt motivate să facă un anumit lucru, se mobilizează şi depăşesc un hop.

Horoscop 16 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, poate că lucrurile astăzi sunt un pic mai anevoioase, e bine să se ocupe de acele activităţi pe care le stăpânesc extraordinar de bine, pentru a nu avea senzaţia unui efort prea mare, pentru că nu dispun de energie foarte mult acum.

Horoscop 16 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii se bazează pe prieteni, este o nouă zi în care vorbesc mult despre realizările lor şi cer ajutor.

Horoscop 16 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, ziua este marcată de reuşită profesională, financiară sau lucrează azi în vederea unor bani şi discută mult şi despre câştigurile pe care le merită.

Horoscop 16 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii pot avea o zi în care prima parte este mai anevoioasă, cere concentrare şi asta înseamnă să se rupă de alte activităţi, însă la finalul zilei se pot felicita pentru că au rezultate.

Horoscop 16 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, marcajul zilei este pe relaţii, asta înseamnă că e bine să nu se certe cu nimeni şi pot colabora cu diverse persoane pe care ştiu să le motiveze, fie prin aprecieri şi laude sau fluturându-le steguleţul câştigului.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close