Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 2 august. Zodia care pune suflet în problemele altora

HOROSCOP 2 august. Zodia care pune suflet în problemele altora

HOROSCOP 2 august. Zodia care pune suflet în problemele altora
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    01 Aug 2019   •   19:08

Horoscop 2 august Berbec. Atmosfera este foarte tensionată în jurul tău, dar chiar tu eşti cel care generează dispute, pentru că îl iei pe nu în braţe şi respingi părerile altora. Fii mai flexibil în faţa ideilor diferite de ale tale, pentru că nu numai tu ai întotdeauna dreptate. Dacă tu crezi cu tărie că părerea ta este cea mai corectă, luptă pentru a-ţi impune punctul de vedere, dar gândeşte-te cât se poate de obiectiv înainte dacă adevărul e la tine. Poate e undeva la mijloc şi ar merita ascultată şi părerea adversă, găsind un compromis reciproc avantajos.

Horoscop 2 august Taur. Veştile care vin de la lume te întristează, poate nu pentru că te privesc pe tine personal, ci pentru că pui suflet în problemele altora. Devii o ureche bună de ascultat, un umăr bun de plâns pentru alţii care trec prin situaţii nefericite, şi vei descoperi cât de mult bine le face prezenţa ta alături de ei. Îţi sacrifici liniştea proprie doar pentru a fi alături de cel supărat, tocmai pentru că ştii ce mult contează să existe cine alături care să te asculte şi să-ţi ridice moralul. Asta faci tu azi pentru oameni dragi ţie ce îţi vor mulţumi.

Horoscop 2 august Gemeni. Nu ajunge doar să faci declaraţii de dragoste pompoase, din vorbe meşteşugite, ci să demonstrezi celui drag ce simţi pentru el. Este momentul ideal pentru a sta de vorbă faţă în faţă ca doi oameni maturi pregătiţi să-şi prezinte intenţiile pe termen lung. Acum va ieşi la iveală superficialitatea, atracţia spre distracţie, pentru că dacă iubirea ta a fost doar o joacă, fii pregătit să-ţi iei rămas bun de la cel de lângă tine. El vrea ceva mult mai profund între voi de acum înainte şi ţi-o cere într-un mod ultimativ: ori – ori?

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie zodiac astre astrologie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close