Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii deschid multe uşi azi, Taurii să fie atenţi la sănătate

Horoscop 26 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii deschid multe uşi azi, Taurii să fie atenţi la sănătate

Horoscop 26 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este o zi în care prima parte este mai bună, a doua parte a zilei este mai dificilă. Vrem să le facem pe toate, dar nu mereu ne iese.

Horoscop 26 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii deschid multe uşi azi, Taurii să fie atenţi la sănătate
Sursa foto: Captură Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Aug 2021   •   08:44

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 26 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea emoţii în legătură cu o persoană apropiată sau cu partenerul de viaţă, sunt drăguţi, dar ca să facă pe plac, trebuie să facă nişte sacrificii şi acest lucru nu le convine întotdeauna.

Horoscop 26 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii, ori se ascund astăzi, pentru a nu se confrunta cu nişte aspecte de care nu au chef, ori trebuie să apeleze la diferite persoane să le ia anumite sarcini de pe cap. Atenţie şi la sănătate!

Horoscop 26 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii pot fi tentaţi să promită multe în relaţiile sentimentale sau cu cei pe care îi iubesc. Fac asta ca să fie pe plac sau să schimbe starea celor din jur. Apoi trebuie să se ţină de promisiune şi asta e un pic complicat.

Horoscop 26 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, lucrurile sunt bune la început de zi mai ales în relaţia cu şefii, cu superiorii, mai ales dacă au lucruri importante de rezolvat. După-amiaza pot fi obosiţi.

Horoscop 26 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii au tot felul de diligenţe oficiale de făcut astăzi şi trebuie să deschidă nişte uşi, să fie cât pot ei fi de drăguţi şi diplomaţi.

Horoscop 26 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarelor se gândesc mult la bani, pot lua, dar şi cheltuie în acelaşi timp sau îşi dau seama că orice câştig le costă pe altă parte şi rămâne de văzut dacă chiar au chef sau le pică bine.

Horoscop 26 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

La Balanţe, ziua este un pic delicată, ele sunt într-o formă bună, dar nu primesc răspunsul, recunoştinţa la care ele se aşteaptă de la eforturile pe care le depun.

Horoscop 26 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, în relaţiile de muncă pot fi un pic dezamăgiţi de colaboratorii lor, nici ei nu prea au chef de muncă şi poate e mai bine să amâne pentru alte zile, dacă nu sunt în formă.

Horoscop 26 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii se pot simţi asaltaţi sau au dat prea mult curaj unor persoane, au deschis prea multe uşi, au zâmbit prea mult şi poate că îşi dau seama că nu e foarte bine, mai ales dacă au făcut promisiuni acoperite.

Horoscop 26 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii poate că nu se simt în formă, dau bine la public şi fac lucrurile pe care s-au angajat să le facă, dar poate că nu sunt într-o formă foarte bună şi atunci trag un pic de ei.

Horoscop 26 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

La Vărsători, ziua poate aduce strădania de a ajunge la nişte persoane despre care cred că sunt esenţiale pentru a-şi rezolva ele nişte probleme, mai ales administrative, acte, pentru a primi nişte sfaturi sau informaţii. Pentru cei care fac drumuri, atenţie la şofat.

Horoscop 26 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, cheltuieli astăzi, şi de timp, şi de energie, dar mai ales de bani, şi mai ales după-amiază, şi asta pentru a nu supăra pe cineva sau pentru a accepta o invitaţie, dacă nu cumva o declină şi rămân cu banii în buzunar.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close