Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii sunt mai autoritari, Scorpionii învață lucruri noi

Horoscop 27 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii sunt mai autoritari, Scorpionii învață lucruri noi

Horoscop 27 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este una din acele zile în care descoperim care ne sunt limitele. Unele sunt de trecut, altele poate le lăsăm așa cum sunt. Este o zi care ne cere să fim realiști. Și să ne vedem limitele cu onestitate.

Horoscop 27 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii sunt mai autoritari, Scorpionii învață lucruri noi
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Aug 2021   •   08:29

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 27 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, pot descoperi că, mai ales în raport cu o persoană importantă pentru ei sau autoritară, nu reușesc să învingă în discuțîi, chiar dacă au argumente.

Horoscop 27 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua poate aduce descoperirea faptului că au greșit în niște calcule sau aprecierea unor persoane sau situații. Și poate chiar în acte.

Horoscop 27 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, ziua este marcată de sentimentul că pierd din cauza altei persoane care nu e cinstită, onestă. Indiferent cine este această persoană, e una importantă, dacă le pasă atât de mult.

Horoscop 27 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Racii pot descoperi că este nevoie să aibă o mâna de fier, să fie mai autoritari decât le place și să conducă printr-un stil mai dur decât este potrivit pentru ei. Confruntări cu o persoană.

Horoscop 27 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, limitele sunt legate de contextul profesional. Nu au resurse, unelte, cadru, nu au toate actele necesare. Există un impediment și se străduiesc să îl depășească.

Horoscop 27 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele au și ele o limita pe care trebuie să și-o depășească și este legată de curajul lor de a face lucruri. Și-l găsesc după-amiază și pot chiar să progreseze mai mult decât în ultimele zile.

Horoscop 27 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe, limita vizează chiar resurse materiale. Poate de aceea discuta cu membrii familiei pentru a-i convinge să le permită să se servească din averea familiei sau toată lumea să fie de acord să investească într-un anumit lucru.

Horoscop 27 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioi, limitele sunt legate de cadrul legislativ, dar și de propriile lor cunostiințe. Nu știu ei să facă un anumit lucru și sunt nevoiți să apeleze la un specialist, asta dacă nu învață ei până la urmă.

Horoscop 27 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, limitele pe care și le ating astăzi sunt legate de cele financiare, dar și de rezursele fizice. Fie nu mai au vitalitatea, vârstă, tinerețea, vigoarea pe care o aveau cândva. Și deodată, astăzi, sanatatatea devine foarte importantă.

Horoscop 27 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni limitele țin de propria persoană. Au curaj sau nu au curaj să facă niște lucruri inedite, peste ce credeau ei. Să-și schimbe pofesia, atitudinea, comportamentul, să judece lucrurile în altă cheie.

Horoscop 27 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători limitele sunt date astăzi de capacitatea de a înțelege tabloul de ansamblu. Ei sunt vizionari și pot privi lucrurile de sus, dar uneori orgoliul îi orbește. Și atunci trebuie să lase deoparte acest orgoliu și să vadă lucrurile în ansamblul lor. Mai ales când e vorba de familie sau siguranță pe termen lung, a lor și a familiei.

Horoscop 27 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești limitele sunt date de o persoană în care și-au pus speranțele sau de niște prognoze sau aprecieri prea pozitive pe care le-au făcut. Și realitatea spune că trebuie să fie mai cu picioarele pe pământ. Și niște acte pot să îi constrângă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close