Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 3 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii depăşesc un moment delicat, Gemenii au succes cu o abordare nouă

Horoscop 3 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii depăşesc un moment delicat, Gemenii au succes cu o abordare nouă

Horoscop 3 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Sfaturi înţelepte de la cei din jur, mai ales de la persoanele în vârstă sau cei care au trecut prin situaţii similare, deci să ciulim urechile.

Horoscop 3 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii depăşesc un moment delicat, Gemenii au succes cu o abordare nouă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    03 Aug 2021   •   08:45

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 3 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, ziua poate aduce o rezolvare, o optică nouă, un alt mod de a aborda o situaţie, şi asta la sugestia cuiva cu experienţă.

Horoscop 3 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii rezolvă şi ei azi nişte lucruri, mai ales de natură materială sau financiară. Suportul celor din casă e binevenit, dar rezolvă ceva şi în casă.

Horoscop 3 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

La Gemeni, aspectele bune sunt legate de propria lor isteţime. Dacă au flexibilitate mentală, atunci le este uşor să gliseze către un al punct de vedere sau o altă abordare care aduce soluţii.

Horoscop 3 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Racii pot rezolva lucrurile bazându-se pe spiritul lor de sacrificiu, pur şi simplu depăşindu-şi un dezgust, lipsă de chef sau temerea că nu au experienţa necesară.

Horoscop 3 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, aspectele bune sunt legate de creativitate şi chiar de talentul lor de a folosi cuvintele prin care pot convinge sau discursul lor interior e într-o notă mai optimistă. Nu trebuie să se lase descurajaţi şi să-şi negativizeze gândirea.

Horoscop 3 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele au şi ele o zi bună, mai ales dacă sunt atente la context. Dacă vor să rezolve un lucru, nu este important să găseacă doar soluţie la acel aspect de care sunt ocupate acum, ci să vadă tot ansamblul, pentru că de acolo de undeva vine soluţia.

Horoscop 3 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele pot rezolva lucrurile fie apelând la un specialist, fie făcând sondaje, cercetări, pentru că ajung la nişte rezultate, la nişte date bune.

Horoscop 3 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii pot convinge pe cineva să le ofere suportul sau sprijinul şi în felul acesta depăşesc un moment delicat sau cer o amânare de la şefi.

Horoscop 3 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, vorbe bune, explicaţii, lămuriri şi iertări astăzi.

Horoscop 3 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii muncesc mult alături de persoane tinere. Dacă au răbdare şi tact, atunci pot să se ajute şi cu oameni fără experienţă, dar care înţeleg de la Capricorni ce au de făcut.

Horoscop 3 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii sunt într-o formă foarte bună astăzi, chiar isteţi şi cu o gândire foarte versatilă, dar şi cu vorbe foarte potrivite.

Horoscop 3 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, ziua aduce soluţii prin concentrare. Dacă au răbdare, nu se descurajează, stau de problemă, mai ales după-amiaza vine cu rezolvări foarte bune. Este o zi bună şi pentru sănătate, de asemenea.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close