Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 aprilie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Decizie crucială de viaţă luată de nativii unei zodii

Horoscop 30 aprilie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Decizie crucială de viaţă luată de nativii unei zodii

Horoscop 30 aprilie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi destul de agitată, avem multe lucruri de făcut şi nu toate se pot realiza, mai ales nu perfect.

Horoscop 30 aprilie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Decizie crucială de viaţă luată de nativii unei zodii
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    30 Apr 2021   •   08:25

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 30 aprilie 2021 cu Camelia Pătrăşcanu

Horoscop Berbec

Berbecii pot fi un pic nemulţumiţi din cauza unor treburi pe care ei şi le-au propus, iar unele din ele trebuie amânate.

Horoscop Taur

Taurii se gândesc la bani sau la binele lor şi au sentimentul că luându-se după alţii, lucurile nu ies bine.

Horoscop Gemeni

Gemenii nu ştiu ce să creadă, pentru că una se spune, alta se demonstrează prin fapte şi au sentimentul că sunt duşi de nas.

Horoscop Rac

Pentru Raci, alergătură pentru că au multe activităţi de făcut şi pe unele nu pot să le rezolve din cauza unor probleme adminstrative sau juridice ori din cauza desincronizării cu o persoană.

Horoscop Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce nişte cheltuieli. Poate că vor să uluiască pe cineva cu un cadou, dar trebuie să se gândească bine, să se potrivească acelei persoane, nu gustului lor sau pentru aşi demonstra empatic sentimentele.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au multe treburi de făcut, şi pentru casă şi pentru ele, şi au sentimentul că nu sunt ajutate de nimeni.

Horoscop Balanţă

Pentru Balanţe, drumuri, vizite şi discuţii. Nu toate sunt constructive, unele discuţii se pot transforma în bârfă sau în critici prea dure sau un pic de neglijente în felul în care dau sfaturi.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni, bani cheltuiţi de dragul altora, dar pentr ucă ştiu că este un moft, şi-l asumă.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii nu sunt într-o dispoziţie foarte generoasă, dar ar fi bine să fie, pentru că cineva din familie se bazează pe ei, însă au senzaţia că sunt exploatați.

Horoscop Capricorn

Capricornii au nevoie să-şi încarce bateriile, e bine să  nu se implice în discuții sau activități care nu-i priesc, să vegheze mai mult de la distanță și să-i ajute pe cei carte au de făcut treburi.

Horoscop Vărsător

Pentru Vărsători, primesc nişte veşti care îi pun pe gânduri, poate şi nişte invitați care îi agaseează aşa că ar fi bine ca spre seară să se retragă şi să-şi încarce bateriile.

Horoscop Peşti

Peştii au şi ei multe lucruri de făcut şi sentimentul că nu fac faţă sau sunt foarte exigenți şi vor să fie la înălțime în funcţie de ce şi-au propus să realizeze. Seara e bună.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close