Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 31 decembrie. Vărsătorii pornesc spre drumul schimbării, Berbecii încheie un an greu

Horoscop, 31 decembrie. Vărsătorii pornesc spre drumul schimbării, Berbecii încheie un an greu

Horoscop, 31 decembrie. Vărsătorii pornesc spre drumul schimbării, Berbecii încheie un an greu
30 Dec 2018   •   23:43

Horoscop zilnic 31 decembrie. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ultima zi a anului.

Horoscop 31 decembrie 2018 CAPRICORN

O viață decentă necesită și un venit decent, de aceea te preocupă foarte mult banii familiei, privind spre 2019. Intri în noul an cu o listă întreagă de dorințe legate de o viață mai confortabilă, mai îmbelșugată, mai stabilă, și acest lucru are nevoie de bani, desigur.

Ai toate șansele ca 2019 să fie un an mai bogat din punct de vedere financiar, dar important e și cum iei startul: să faci trecerea spre 2019 cu optimism, cu încredere în mai bine, să vezi totul în ascensiune, cum crește, cum se dezvoltă, cum înaintează, și să crezi în capacitatea ta de a duce la îndeplinire toate aceste planuri.

Atitudinea ta de învingător contează, deci ce spui la trecerea dintre ani: se poate mult mai bine!

Horoscop 31 decembrie 2018 VĂRSĂTOR

Ultima zi a anului te găsește pe drum. Dacă nu efectiv în călătorie, pentru a ajunge la o destinație unde vei petrece revelionul, atunci pe un drum al vieții, care duce undeva! Unde duce, încă nu știi foarte bine, dar mergi mai departe extrem de curios să vezi ce te așteaptă.

Așa va fi și trecerea dintre ani, ca un puzzle pentru tine, pentru că îți pui tot felul de întrebări cu privire la ce te așteaptă, la ce-ți aduce 2019. Discuțiile tale cu ceilalți participanți la revelion tot în jurul acestor mari semne de întrebare gravitează.

Pentru că ești avid de cunoaștere, citești o sută de horoscoape din ziare și de pe internet, pentru că vrei să știi, nu vrei să lași anul care vine într-o ceață neclară.

Vrei să știi, iar informațiile care ajung la tine chiar azi au darul de a-ți face călătoria prin 2019 mult mai plăcută. Afli informații bune, pozitive, promițătoare, și ele te încarcă de optimism pentru un an și mai bun prin călătoria vieții tale.

Horoscop 31 decembrie 2018 PEȘTI

Privești foarte serios și la anul care se termină, gata să extragi niște concluzii mature. Ești destul de mulțumit de 2018, se citește pe chipul tău un fel de satisfacție, de liniște, de siguranță că ai făcut ceea ce trebuie.

Dar privind spre 2019 îți dai seama că ar fi bine să faci niște modificări, pe ici, pe colo, prin părțile esențiale. Îți propui niște obiective, dar ești conștient că nimic nu ți se oferă pe tavă ci, pentru a obține ceva, trebuie să și dai ceva.

Există niște condiții acolo – se va întâmpla așa, dacă… – și exact ce urmează după acest DACĂ te preocupă pe tine acum cel mai mult. Vei fi mai fericit… dacă schimbi jobul, dacă slăbești, dacă schimbi alimentația, dacă te implici mai mult, dacă înveți ceva nou, ș.a.m.d.

Ca atare dorințele tale pentru 2019 trebuie să țină cont de toate aceste condiții obligatorii, și totul va fi bine… dacă vei respecta aceste condiții!

Horoscop 31 decembrie 2018 BERBEC

Închei un an greu, de luptă, dar în care ai reușit să treci cu brio de toate provocările. Finalul de an te ajută să privești înapoi cu mult curaj și să-ți dai seama ce răzbătător ai fost, câți oameni noi ai cunoscut, cât de mult s-a îmbogățit bagajul tău de cunoștințe și relații, deci de la anul vei putea să te folosești cu ele cu și mai mult succes.

Concluziile pe care le poți extrage acum sunt excelente, pentru că ai avut parte de câteva momente cu adevărat tensionate, dar în care ai reușit să-ți impui valoarea, autoritatea, supremația, tenacitatea, puterea.

Preia din anul care se încheie ambiția, curajul de a lupta cu piedicile vieții și mai ales bucuria de a fi printre oameni. Vezi câți oameni sunt alături de tine, pentru că pe ei te vei putea baza și în 2019

Horoscop 31 decembrie 2018 TAUR

A fost un an în care ai reușit să lupți cu propria ta comoditate, cu propriul confort personal, în care, desigur, te-ai simțit bine, dar au existat suficiente provocări care nu te-au lăsat să te culci pe o ureche, atunci când mergea bine, ci să lupți mai departe, cu mari scopuri în minte.

Acum îți poți da seama că asupra unor planuri nu te-ai aplecat suficient de curajos, și ar fi bine să așezi acele vise în prim plan pentru la anul, pentru că vei avea alte instrumente de lucru la dispoziție.

Cel mai mare inamic al anului care se încheie a fost deci… lenea – spune-i mai frumos: comoditatea – și rezoluția pe care ți-o stabilești pentru 2019 exact spre acest punct slab se îndreaptă: să iei mai mult taurul de coarne, să fii mai activ, mai implicat, mai mobil, mai muncitor, să faci sport, să treci la fapte, să ai curajul marilor decizii, să înveți ceva nou, să nu lași timpul să treacă fără să faci ceva folositor.

Horoscop 31 decembrie 2018 GEMENI

Retrospectiva anului pe care o faci acum are un efect mobilizator asupra ta, pentru că reușești să scoți la lumină doar marile tale realizări, și au fost destule!

Din aceste succese extragi energia și motivația pentru noul an, pentru că ajunge doar să repeți rețetele din 2019 pentru a avea parte de încă un an de top!

Dacă mai vin și laude bine meritate din toate părțile – consideră urările care vin spre tine acum un mod de a ți se aprecia realizările din anul 2018 – cu atât mai motivat intri în noul an, cu alte mari planuri în cap, cu alte mari țeluri la orizont, și cum în 2018 ai reușit să atingi atât de multe, poți reuși și mai multe în 2019. Bilanțul e unul de vârf, care te stimulează, te îmbărbătează și îți răspunde la întrebarea: vezi că poți?, scrie Jurnalul.

×
Subiecte în articol: schimbari
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close