Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii nu vor să fie călcați pe coadă, Capricornii sunt preocupați de imagine

Horoscop 29 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii nu vor să fie călcați pe coadă, Capricornii sunt preocupați de imagine

Horoscop 29 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Confruntări parteneriale azi, care pot duce la schimbări bruște de dispoziție. O zi un pic complicată pentru că pune accentul pe emoții, suflet și intuiție, instrumente pe care e cazul să le învățăm mai bine.

Horoscop 29 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii nu vor să fie călcați pe coadă, Capricornii sunt preocupați de imagine
de Georgiana Adam    |    29 Sep 2021   •   08:41

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 29 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii nu vor să fie călcați pe coadă, sunt atenți la gesturile și cuvintele celorlalți, foarte ușor de iritat și, de aici, pot lua niște decizii surprinzătoare. 

Horoscop 29 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, tensiunile sunt legate de acorduri sau de principii și valori. Mai ales la locul de muncă se pot certa cu cineva sau au senzația că cineva e nociv pentru ei și măcar spun ce au de spus.

Horoscop 29 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, multe frământări financiare, au nevoie să cheltuiască niște bani dar nu au în acest moment și li se recomandă un pic de abținere.

Horoscop 29 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, vorbim de tensiuni personale. Își fac griji, nu neapărat pentru cineva sau ceva, ci pur și simplu colectează din mediu toate spaimele celorlalți. Să aibă răbdare, va trece!

Horoscop 29 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua poate aduce neliniști privind faptul că nu înțeleg o anumită situație sau cum să asculte pe cineva. Atenție și la sănătate, au nevoie de mai multe informații, repetare de analize...  

Horoscop 29 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, ziua poate aduce tensiuni privind banii, n-au voie să împrumute pe cineva, trebuie să se preocupe mai mult de bugetul personal și să taie de pe listă proiectele pierzătoare.

Horoscop 29 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele pot avea ciocniri cu șefii sau cu o persoană importantă din viața lor, se aruncă multe vorbe mai ales în a doua jumătate a zilei. Aveți nevoie de tact mai mult!

Horoscop 29 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii trebuie să înțeleagă aspecte mai largi ale unei teme sau probleme cu care ei se își bat capul acum, de aceea au nevoie de o minte mai dibace. Să ceară sfatul cuiva sau să își ia timp pentru a reflecta!

Horoscop 29 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii pot fi preocupați de sănătatea lor și se cam plâng în stânga ți în dreapta. Nu este de rău, dar ar fi bine să se descarce celui care are și răspunsurile, deci să caute specialiști în problema care îi frământă.

29 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii sunt preocupați de imaginea lor și pot avea sentimentul că sunt înțeleși greșit de șefi, de parteneri, de oamenii importanți cu care colaborează în acest moment. Este pe undeva și vina lor pentru că nu au găsit limbajul comun.

Horoscop 29 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii muncesc dar nu prea au chef, poate după amiază când văd ceva rezultate le mai vine inima la loc. Oricum, astăzi au o zi de efort. Atenţie şi la sănătate, ce le priește și ce nu!

Horoscop 29 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii pot folosi imaginația lor bogată și intuiția pentru a vedea dincolo de gard. Acolo unde nu au informații, reușesc să simtă niște elemente care îi pot ajuta să își facă tabloul complet. Vești bune de departe, după-amiază.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close