Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Aceste 5 zodii nu știu să treacă peste o despărțire

HOROSCOP. Aceste 5 zodii nu știu să treacă peste o despărțire

HOROSCOP. Aceste 5 zodii nu știu să treacă peste o despărțire
25 Feb 2019   •   11:41

Rac

               Nativele din zodia rac sunt primele în top. Este un fapt cunoscut că racii, în special femeile rac, sunt foarte sentimentale, romantice și emoționale într-o relație. Durează până ce racii își creează încrederea în partener, astfel că le este mai greu să intre într-o relație serioasă cu cineva. Când într-un final găsesc persoana potrivită și se simt în siguranță, nu vor ca relația să se termine. Fiind romantici, racii vor lupta mereu pentru relația lor.

               Cu toate acestea, nu toate relațiile durează pentru totdeauna. Cu toate că nu vor, racii devin mai rece când au inima rănită, pun limite ferme ca lipsa contactului dintre ei și foștii parteneri, toate pentru a se proteja. Racul simte că durerea despărțirii va dura pentru totdeauna, însă timpul vindecă toate rănile și în cele din urmă va găsi iar acea persoană în care poate avea încredere, cu care poate construi o relație.

Gemeni

               Nativul din zodia gemeni rămâne fixat pe foștii parteneri pentru totdeauna. Nativei gemeni nu îi place să fie singură, astfel că atunci când este într-o relație face tot posibilul să dureze cât mai mult. Nu e neapărat un lucru rău că rămân fixați pe foștii parteneri, însă trebuie să treacă mai departe, astfel cunoscând persoane noi.

               Gemenii sunt uneori indeciși, dar când decid că nu mai vor să rămână singuri, preferă să rămână cu foștii parteneri, care știu totul despre ei. Un alt motiv pentru care gemenii rămân fixați pe foștii parteneri e faptul că nu găsesc dragostea foarte repede.

Capricorn

               Persoanele din zodia capricorn, în special femeile, se gândesc mai mereu la formarea unei familii cu persoana cu care sunt într-o relație la un moment dat. Din această cauză, după o despărțire, le este greu să treacă mai departe și să găsească dragostea. Ele vor sta ancorate în timp, gândindu-se la relația cu fostul partener, cum ar fi fost în viitor dacă nu s-ar fi despărțit, ce familie ar fi putut avea. Din această cauză, capricornii trec mai greu peste o relație. Doar după ce toate rănile i se vor vindeca, va fi capabil să treacă mai departe, să cunoască persoane noi.

Scorpion

               Nativii din zodia scorpion sunt foarte pasionali când sunt într-o relație. Ei oferă multă dragoste și atenție partenerului de cuplu, iar când apare despărțirea, totul se schimbă. Fiind în același timp pasionali și încăpățânați, scorpionii trec mai greu peste o despărțire.

               Cu trecerea timpului, scorpionii nu îți pot scoate din cap fostul partener. Chiar dacă la exterior par calmi, sunt capabili de gelozie și posesivitate. Dacă află că foștii parteneri au trecut mai departe, sunt capabili de exemplu să creeze conturi false pe rețelele de socializare pentru a-i putea urmări. În cele din urmă va trece mai departe, însă pentru ei este nevoie de timp.

Balanță 

               Balanța e guvernată de Venus, planeta iubirii și e reprezentată de cântar, un simbol al armoniei. Fiind atât de fericite când se află într-o relație, nu e de mirare că totul se ruinează după o despărțire. Trecutul mai departe nu este un punct forte al balanțelor, în special a nativelor din această zodie. Ele vor rămâne în trecut, încercând să afle ce nu a funcționat la relație, să încerce să facă relația să funcționeze din nou. Va avea nevoie de timp să realizeze că totul a luat sfârșit și că trebuie să treacă mai departe.

×
Subiecte în articol: despartire Horoscop
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close