x close

HOROSCOP. Aceste zodii trec cel mai ușor peste o despărțire

02 Mai 2018   •   13:08
HOROSCOP. Aceste zodii trec cel mai ușor peste o despărțire Foto: Pixabay.com

Rac
Te poate ignora pe deplin, ba chiar să se și prefacă de faptul că nu te-a cunoscut niciodată. Este un lucru pe care va alege să îl facă doar pentru a-și proteja sentimentele. Deși îi place să iubească, dacă e rănit, nativul Rac devine vulnerabil. Dacă ai făcut să sufere un nativ Rac, te poți aștepta de la el să îți șteargă toate pozele, numărul de telefon și să își dorească să nu te mai vadă vreodată.

Fecioară
Când se desparte, nativul Fecioară se preface că nu ai existat pentru el. Nu suportă să fie părăsit, mai ales dacă știe că nu a greșit cu nimic. Ba chiar dă vina întotdeauna pe partener, deoarece crede că din cauza lui totul s-a încheiat. În plus, este foarte răzbunător și va încerca să îl facă să sufere. Poate trece cu ușurință peste o despărțire, însă are nevoie neapărat de a cunoaște o altă persoană căreia să i se destăinuie.

Scorpion
Pentru nativul Scorpion, încrederea și loialitatea sunt cele mai importante calități ale unei relații de dragoste. Dacă acestea dispar, totul s-a terminat pentru el. Nu suportă să fie trădat, iar dacă află că i s-a întâmplat o asemenea faptă, acționează dur și violent. Cu toate astea, după ce își calmează furia, reușește să treacă foarte ușor peste o despărțire, deoarece înțelege că el este o persoană elitistă, care nu merită pe oricine alături.

Sursa: clickpentrufemei.ro.

Citeşte mai multe despre:

horoscop despartire zodii rac fecioara scorpion
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati