Antena 3 CNN Horoscop Horoscop pentru săptămâna 9-15 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Multe gânduri pentru Capricorni, Racii află un secret

Horoscop pentru săptămâna 9-15 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Multe gânduri pentru Capricorni, Racii află un secret

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat, duminică, la Antena 3 previziunile astrelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 9-15 martie 2020.

Horoscop pentru săptămâna 9-15 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Multe gânduri pentru Capricorni, Racii află un secret
Sursa foto: Antena 3
de S.T.    |    08 Mar 2020   •   08:58

Horoscop BERBEC. Săptămâna pune accent pe muncă și sănătate. Trebuie să-și facă ordine în viață. Au posibilitatea să facă o listă cu ce ar trebui să schimbe, astfel încât viața lor să fie mai bună.

Horoscop TAUR. Este o săptămâna care aduce multă pasiune, dorință de iubire. De marți după-amiază accentul cade pe relațiile de la locul de muncă.

Horoscop GEMENI. O lună plină ce afectează mediul familial. Nu intrați în dispute! Până joi accentul cade pe bucurie.

Horoscop RAC. Pot afla un secret despre cineva. La mijlocul săptămânii au dificultăți legate de familie și casă. În weekend e multă iubire.

Horoscop LEU. Sunt preocupați de bani la începutul săptămânii. Miercuri și joi sunt zile valoroase pentru acte. Unele sunt de corectat. Sunt corecții de adus poate și la locul de muncă. Weekend liniștit în familie.

Horoscop FECIOARĂ. Pot fi mai sensibile, mult mai intuitive. Miercuri și joi zile bune pentru muncă și pentru bani. Călătorii în weekend.

Horoscop BALANȚĂ. Luni poate fi o zi sensibilă pentru sănătate. Miercuri și joi Balanțele se mobilizează. În weekend aspecte bune legate de bani și distracție.

Horoscop SCORPION. O săptămână care debutează sub aspectul relațiilor publice. Miercuri și joi își fac calcule legate de muncă, sunt atenți la mișcările celorlalți.

Horoscop SĂGETĂTOR. Săptămâna începe sub aspectul carierei. La mijlocul săptămânii contează pe prieteni. În weekend atenție la sănătate.

Horoscop CAPRICORN. Multe planuri, multe gânduri. Miercuri și joi iau decizii și în weekend împărtășesc concluziile, gândurile lor.

Horoscop  VĂRSĂTOR. Se gândesc la ce primesc de la ceilalți. Sunt concentrați pe țintele lor.

Horoscop PEȘTI. Primesc un răspuns de la o persoană importantă pentru ei. La mijlocul săptămânii își dau seama ce pierd și ce câștigă, iar în weekend cer sfaturi.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close