Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25-31 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săptămână excepțională pentru trei zodii

Horoscop 25-31 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săptămână excepțională pentru trei zodii

Horoscop 25-31 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săptămâna viitoare ne testează capacitatea de a analiza informațiile pe care le primim.

Horoscop 25-31 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săptămână excepțională pentru trei zodii
Sursa foto: Antena 3
de S.T.    |    24 Mai 2020   •   09:00

Berbec - Berbecii au o săptămână foarte încărcată. Unii fac cercetări, analizează astfel încât să poată lua decizii. Luni și marți îi interesează confortul familiei lor, miercuri și joi sunt zile revoluționare în care își spun cuvântul. Foarte multă muncă spre final de săptămână.

Taur - Taurii au o zonă financiară foarte încărcată. Vor să recupereze sau să câștige bani. Luni și marți au de rezolvat niște probleme, la mijlocul săptămânii au discuții în familii dar în weekend atmosfera este frumoasă. 

Gemeni -  Gemenii pot avea o schimbare de dispoziție față de o persoană influentă. Luni și marți fac calcule financiare, miercuri și joi fac drumuri iar în weekend stau pe lângă casă.

Rac - Pentru raci săptămâna aduce multe tulburări emoționale și profesionale sau de natură financiară. E bine să nu se grăbească să tragă concluzii pentru că vor descoperi lucruri ascunse. Săptămâna pune atenționare și pe sănătate, joi și vineri primesc bani.

Leu - Pentru lei săptămână aduce popularitate și luări de atitudine sau acțiuni și proiecte. Miercuri și joi se pot separa de o persoană foarte apropiată. Multă muncă în weekend.

Fecioară - Pentru Fecioare săptămână anunță multe mișcări la locul de muncă. Atenție la sănătate miercuri și joi! Sunt în formă în weekend.

Balanță - Pentru balanță săptămâna aduce multe informații luni și marți, ciocniri cu autoritățile sau sunt nemulțumiți de un act pe care îl primesc.

Scorpion - Pentru Scorpion săptămâna aduce multe acțiuni de corecție mai ales financiar. Călătorii la mijlocul săptămânii sau discuții cu o persoană aflată la drum iar în weekend se întâlnesc cu prietenii.

Săgetător - Pentru săgetător vorbim de o săptămână în care este pus accentul pe imagine publică. Pot fac un sacrificiu la mijlocul săptămânii, iar în weekend fac călătorii sau discută cu o persoană aflată la distanță.

Capricorn - Luni au deschidere față de partenerul de viață, miercuri și joi cedează din timpul lor. În weekend fac drumuri.

Vărsător - Pentru vărsători multe entuziasm în această săptămână. Pot corecta acțiunile și sunt foarte eficienți la muncă luni și marți, în weekend e bine să se gândească la sănătate.

Pești - Pentru pești săptămâna pune accent pe stabilitate. E bine ca peștii să facă un exercițiu de desăvârșire la mijlocul săptămânii. Pot avea rezultate foarte bune într-o activitate pe care o depun iar în weekend sunt alături de partener.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Horoscop 6 iunie 2023. Berbecii au idei geniale, Racii se adaptează
x close