Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce schimbări vor fi în viața ta în luna August

HOROSCOP. Ce schimbări vor fi în viața ta în luna August

HOROSCOP. Ce schimbări vor fi în viața ta în luna August
31 Iul 2019   •   14:10

Luna august, ultima lună din anotimpul de vară va fi una revelatorie pentru cea mai mare parte dintre nativii zodiacului. Așa cum este firesc, sfârșitul cheamă un nou început iar în cazul de față, sfârșitul verii face loc toamnei și implicit, face loc schimbării. Schimbarea este  așadar parte integrantă a vieții și comportă mai mult o adaptare a stilului de viață la perioada următoare. În acest sens, nativii Vărsător se află în căutarea unui job, nativii Balanță pregătesc terenul pentru mutarea într-un nou oraș în timp ce nativii Rac fac schimbări în ceea ce privește aspectul lor fizic. Citind în continuare puteți afla care sunt schimbările rezervate fiecărui nativ al zodiacului în luna august.

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, luna august le pregătește o surpriză pe plan sentimental. Așadar, este posibil ca în cadrul concediului sau la o ieșire cu prietenii să întâlniți o persoană care să vă stârnească interesul și dorința de a îl/o cunoaște mai bine. 

Taur. Dacă în cazul nativilor Berbec astrele indică o prezență nouă în viața acestora, în cazul nativilor Taur astrologii preconizează despărțirea definitivă de o prezență veche din viața dumneavoastră. Prin urmare, luna august vine ca o gură de aer proaspăt deoarece în această perioadă găsiți puterea să vă detașați de o persoană toxică. 

Gemeni. Luna august este pentru nativii Gemeni luna în care își reîncarcă bateriile. Acest lucru are loc în perioada concediului moment în care conștientizează valoarea eforturilor dar și gustă din roadele muncii. Cu alte cuvinte, luna august contribuie la creșterea resurselor de energie și motivație ale nativilor Gemeni. 

Citeste horoscopul complet pe Clair.ro

 

×
Subiecte în articol: august schimbari Luna zodii
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close