Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cea mai bună metodă pentru detoxifiere, în funcție de zodie

HOROSCOP. Cea mai bună metodă pentru detoxifiere, în funcție de zodie

HOROSCOP. Cea mai bună metodă pentru detoxifiere, în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    08 Iul 2019   •   14:14

HOROSCOP. Detoxifierea este un proces prin care se urmărește eliminarea din corp a toxinelor și a substanțelor nesănătoase.

Publicația Your Tango prezintă cele mai bune metode de detoxifiere în funcție de semnul zodiacal.

HOROSCOP Berbec

Berbecii ar putea opta pentru o tabără de instruire. Sportul îi va ajuta să-și schimbe stilul de viață și, astfel, să renunțe la obiceiurile nesănătoase. În plus, o astfel de tabără le va antrena spiritul competitiv.

HOROSCOP Taur

Taurii pot opta pentru un spa, astfel relaxarea îi va ajuta să elimine tot stresul pe care îl acumulează. Taurii sunt adepții experiențelor senzoriale, prin urmare masajul, yoga și încercarea mâncărurilor sănătoase îi va ajuta.

HOROSCOP Gemeni

Dacă Gemenii vor să încerce detoxifierea, aceștia vor încerca mai multe lucruri deodată. Astfel, aceștia ar putea să meargă la un terapeut, pentru a scăpa de gândirea toxică, ar putea să înceapă să facă sport și să elimine alimentele nesănătoase din dietă.

HOROSCOP Rac

Cea mai importantă etapă în detoxifierea unui Rac este eliminarea stresului, așa că cel mai bine ar fi să opteze pentru o pauză în natură, de unul singur. Pot încerca drumeții sau pur și simplu pot sta la plajă pentru a putea elimina toată energia negativă.

Continuarea pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: detoxifiere zodie Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close