Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Cristina Demetrescu pentru Sarbatori - Schimbari majore de situatie si lacrimi pentru o zodie

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Sarbatori - Schimbari majore de situatie si lacrimi pentru o zodie

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Sarbatori - Schimbari majore de situatie si lacrimi pentru o zodie
23 Dec 2017   •   13:42

Se apropie cu pasi repezi nou an. Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre cum va fi finalul anului 2017 pentru fiecare zodie.

Berbecii sunt obositi de ceea ce fac, sunt obositi de munca. Sanatatea ar fi in pericol pentru cei care nu dau importanta mesajelor care sunt transmise de organismul lor. Si-ar dori sa evadeze, dar nu prea mai au timp.

Taurii s-ar putea sa aiba parte de furtuni in paradis. Nu dau dovada ca au invatat sa iubeasca neconditionat. Nu este foarte bine pentru ei.

Gemenii se bucura de succes pe plan personal. Sunt femei care pot ramane insarcinate, mari iubiri. Dar mare atentie ca nimeni nu stie mai bine decat Geamanul sa umble pe o autostrada cu dublu sens.

Racii sunt linistiti, se bucura de anumite realizari financiare, de anumiti bani pe care ii au in momentul de fata sau probabil de una dintre achizitii.

Leii sunt centrati pe personalitatea lor, sunt putin centrati in aceasta perioada. S-ar putea sa ii faca pe ceilalti sa sufere. Vor exista consecinte pentru ca nu se gandesc la asta. Putin mai multa precautie.

Fecioara este critica, este nervoasa, este pusa pe un ideal de a schimba Universul pentru ca ele sa se simta bine. Nu este perioada lor optima. Cu toate acestea, Fecioarelor le merge bine finaciar si s-ar putea sa fie cazul sa isi schimbe locul cand nu se mai regasesc unde se afla. Continuarea AICI. 

×
Parteneri
Compania aeriană Blue Air a intrat în insolvenţă!
x close