Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum te influenţează, de fapt, ascendentul după 30 de ani

HOROSCOP. Cum te influenţează, de fapt, ascendentul după 30 de ani

HOROSCOP. Cum te influenţează, de fapt, ascendentul după 30 de ani
Sursa foto: foto: Pixabay.com
05 Iun 2018   •   17:07

Vârsta de 30 de ani este un prag foarte important din punct de vedere astrologic. Se pare că ascendentul zodiacal este masca pe care orice om o poartă în public. Unii astrologi susţin că semnul zodiacal sub care te-ai născut devine mai puţin influent după ce treci de 30 de ani, ascendentul fiind cel care îţi guvernează mai mult personalitatea.

În funcţie de descendentul în care eşti născut, după vârsta de 30 de ani vei suferi câteva schimbări în personalitate. Pentru asta trebuie să îţi cunoşti ascendentul.

Ascendent în BERBEC

Pentru că vorbim despre un ascendent spontan, impulsiv, energic, după ce împlineşti 30 de ani vei fi mult mai dispus să accepţi schimbările de ultim moment. Vei dori mai multă acţiune, aventură şi experienţă în viaţa ta.

Ascendent în TAUR

Taurii iubesc luxul, dar sunt şi mai loiali, dedicaţi familiei, prietenilor şi sunt dispuşi să se sacrifice pentru cei dragi. Cu un asemenea ascendent, aşteaptă-te să devii mai empatic după ce treci de 30 de ani, dar şi să arunci mai uşor cu banii pe lucruri de firmă, chiar dacă mulţi nu le văd rostul.

Continuarea, pe clickpentrufemei.ro

 

×
Subiecte în articol: Horoscop ascendent
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close