Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend, 1 - 2 octombrie. Trei zodii sunt foarte romantice în acest sfârșit de săptămână

Horoscop de weekend, 1 - 2 octombrie. Trei zodii sunt foarte romantice în acest sfârșit de săptămână

Horoscop de weekend, 1 - 2 octombrie. Trei zodii sunt foarte romantice în acest sfârșit de săptămână
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    01 Oct 2016   •   08:05

Berbec
Eşti încrezător în forţele proprii şi vrei să aduci la lumină fantezii şi dorinţe romantice mai vechi. Vrei să aduci puţină magie şi culoare în viaţa ta, dar trebuie să cobori cu picioarele pe pământ şi să munceşti puţin pentru a-ţi îndeplini dorinţele.

Taur
Ca şi Berbecul, visezi la o viaţă fericită şi la o poveste ca-n filme alături de persoana iubită. Te eliberezi de toate grijile şi problemele şi faceţi o plimbare în afara oraşului. Ascultaţi muzică bună, luaţi cina într-un loc preferat şi vă bucuraţi de natură.

Gemeni
Crezi că ştii încotro se îndreaptă cariera ta, iar situaţia din prezent te mulţumeşte. Datorită acestui lucru, vei lăsa responsabilităţile pe mai târziu şi weekendul acesta vei lua o pauză. Pentru că visezi cu ochii deschişi, s-ar putea să se aprindă nişte discuţii.

Rac
Nicăieri nu-i mai bine ca acasă pentru nativul acestei zodii. Ai avut o săptămână dificilă şi tot ce-ţi doreşti este să stai acasă, să-ţi odihneşti mintea si sufletul. Te simţi vulnerabil şi vrei să fii ascultat de persoanele în care ai încredere şi la care ţii.

Leu
O discuţie contradictorie poate să apară, dar te-a prins pe picior greşit, pentru că nu vrei să te cerţi cu nimeni. Te vei distra şi vei ieşi cu prietenii în oraş, unde vei acapara toate privirile, datorită şarmului şi a poveştilor încântătoare.

Citiți continuarea pe jurnalul.ro

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close