Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Lună Plină în Balanță: Taurii îşi fac noi prieteni, Vărsătorii au parte de noi călătorii

Horoscop Lună Plină în Balanță: Taurii îşi fac noi prieteni, Vărsătorii au parte de noi călătorii

Astăzi, 6 aprilie 2023, avem Lună Plină în Balanță! Această fază a lunii vorbește despre un apogeu. Ajungem la un moment în care zicem că nu se mai poate.

Horoscop Lună Plină în Balanță: Taurii îşi fac noi prieteni, Vărsătorii au parte de noi călătorii
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    06 Apr 2023   •   16:00

Este Lună Plină în Balanță astăzi, 6 aprilie 2023. Nativii care au marcaj cardinal în hărțile natale, deci Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vor resimți din plin acest eveniment. Le va fi destul de greu să ia o decizie, chiar dacă vor încerca să o mai evite, așa cum au mai făcut-o.

Semnul Balanței vorbește despre relații. Orice fază importantă a lunației se întinde pe o perioadă de șase luni. Și cum urmează și un Venus retrograd, putem spune că relațiile vor fi destul de testate.

Desigur, nu vorbim doar despre relațiile afective. Unii dintre noi poate avem și niște parteneriate sau legături de prietenie. Se recomandă ca, în următoarea jumătate de an, să ne uităm la relațiile noastre. Să vedem unde este dezechilibrată balanța. 

Fiindcă avem și o conjuncție Soare-Chiron, mulți nativi stau în relații care dor, care sunt toxice sau sunt pur și simplu nepotrivite, potrivit astrosens.ro.

Horoscop Lună Plină în Balanță 2023 pentru Berbec

În ceea ce privește relațiile, mulți dintre nativii Berbec se pot schimba. Vor fi nevoiți să realizeze că au niște obiceiuri care le dăunează, că se auto sabotează și că, de cele mai multe ori, din durere, nu acceptă niște lucruri care pot îmbunătăți relația sau care îi pot ajuta să iasă din acea relație nefavorabilă.

Horoscop Lună Plină în Balanță 2023 pentru Taur

Ai tendința de a-ți transforma unii colegi în prieteni. Și apoi, când este treabă de făcut, să descoperi faptul că nu îți sar în ajutor. În următoarea jumătate de an, trebuie să înveți să gestionezi altfel această relație cu unii din colegi. Nu uita că la tine se află cheia. Poți învăța să fii mai echidistant. Ai grijă și cu sănătatea. Caută cu multă atenție specialiștii potriviți. 

Horoscop Lună Plină în Balanță 2023 pentru Gemeni

Pentru tine, această Lună Plină în Balanță este bună. Deoarece te face să te concentrezi puțin pe relația "eu" versus "ceilalți" (în afară de familie și apropiați). Care este relația ta cu cei din jur? Câtă atenție le dai? Câte resurse pierzi din această cauză? Sau, cât de mult te bazezi pe ei în ceea ce privește planurile de viitor? 

Citește și: Horoscop 7 aprilie 2023. Capricornii primesc veşti importante, Gemenii fac schimbări radicale

Horoscop Lună Plină în Balanță 2023 pentru Rac

Tendința ta e de a fi prea fascinat de ceea ce vorbesc șefii. Sau, dacă un șef îți spune ceva ce nu îți convine, simți că te ceartă un părinte. Nu ar strica să gestionezi altfel această relație în următoarele șase luni.

Horoscop Lună Plină în Balanță 2023 pentru Leu

S-ar putea să simți că nu ești de folos. Să ai impresia că te afli într-o postură în care oamenii nu te mai cred deștept sau nu mai cred că poți avea un aport real într-un proiect. Așa că tinzi să te victimizezi. Nu te mai baza pe ce a fost, ci gândește-te mai mult la viitor. . S-ar putea să ai multe de învățat dacă te lași înconjurat de oameni din toate categoriile sociale, nu într-un loc în care crezi că le știi pe toate. 

Horoscop Lună Plină în Balanță 2023 pentru Fecioară

Poate unii dintre voi ați făcut niște împrumuturi, doar că nu unde trebuie și cum trebuie. Sau ai dăruit bani în stânga și în dreapta și oamenii nu ți i-au mai dat înapoi.Pentru acest favor, ai vrea să îți fie recunoscători pe viață, iar asta nu se va întâmpla. Trebuie să gestionezi altfel relația cu banii. Ai grijă și la relația cu instituțiile financiare, mai ales în următoarele șase luni. 

Horoscop Lună Plină în Balanță 2023 pentru Balanţă

Tu chiar trebuie să îți rezolvi problemele din punct de vedere relațional în următoarea jumătate de an. Acest lucru se aplică îndeosebi la persoanele care nu sunt neapărat în relații, ci la cei care se află în căutări. Sau ies dintr-o relație și intră în alta. Reține că oamenii nu se schimbă pentru alții. Gândește-te mai mult la cine ești, la cum ești, dar și la ce ai putea să schimbi la propria persoană.

Horoscop Lună Plină în Balanță 2023 pentru Scorpion

Luna Plină vine să îți arate unele fantome sau repercursiuni ale trecutului, din punct de vedere profesional. Fiindcă pe undeva, ai avut așteptări, față de colegi, în special. Ai crezut că dacă tu muncești într-un anumit ritm, și ceilalți vor face la fel. Trebuie să înveți să faci ce este în pătrățica ta și să nu ai așteptări de la alții. Atenție și la problemele de sănătate.

Horoscop Lună Plină în Balanță 2023 pentru Săgetător

Vezi care îți este relația cu copiii și ce planuri îți faci legat de viața lor. Fiindcă este posibil să îți faci planuri pe care mai degrabă ți le-ai fi dorit pentru tine. Și nu te gândești la ceea ce își doresc ei cu adevărat. Sau, din cauza că ai avut niște probleme în copilărie, îți crești copiii în acea frică a ta. Nu îi obliga pe copii. Nu îi face să trăiască prin tine.

Horoscop Lună Plină în Balanță 2023 pentru Capricorn

Nu o să funcționeze nimic la muncă în următoarea jumătate de an, dacă nu o să fie bine acasă. Nu te mai îndrepta către ore suplimentare, spre o avansare sau o promovare pe care ți-o dorești din tot sufletul până când nu îți rezolvi problemele de acasă. În următoarea jumătate de an, trebuie, pe cât posibil, să fii bine și acasă și la serviciu.

Horoscop Lună Plină în Balanță 2023 pentru Vărsător

Ar fi bine ca pentru următoarele șase luni, să te axezi pe călătorii, pe studiu. Dar nu te duce doar către chestiuni abstracte, ci către studii sau cursuri din care să înveți lucruri practice. Dacă alegi călătoriile în lunile care vin, viața ta va fi diferită.

Horoscop Lună Plină în Balanță 2023 pentru Peşti

Banii se scurg din buzunarele tale în următoarea jumătate de an, cum nici nu te aștepți. Și fiindcă tot se întâmplă asta, ai face bine să înveți să negociezi. Chiar dacă nu o să primești un cost mai bun, încearcă să negociezi, dacă ai de cumpărat o casă sau un telefon. Fă totul și spre binele tău, nu doar spre binele celorlalți.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close