Antena 3 CNN Horoscop Horoscop până duminică, cu Camelia Pătrășcanu. Racii pun mare accent pe relația în cuplu, Scorpionii visează la bani cu familia

Horoscop până duminică, cu Camelia Pătrășcanu. Racii pun mare accent pe relația în cuplu, Scorpionii visează la bani cu familia

Horoscop până duminică, cu Camelia Pătrășcanu. Racii pun mare accent pe relația în cuplu, Scorpionii visează la bani cu familia
08 Ian 2019   •   10:18

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul până în ziua de duminică. E o săptămână cu evenimente importante pentru unele zodii.

HOROSCOP Berbec. Au zile minunate pentru a se inspira pentru planurile lor. Sunt foarte ambițioși, e bine să evite contactul cu persoane negative. 

HOROSCOP Taur. Au și ei planuri mari pe care le pun pe hârtie. Se propune o colaborare cu străinătatea pe care o iau în considerare. Ar fi bine să nu se lase intimidați de persoane care-i pot face să se răzgândească. 

HOROSCOP Gemeni. Au ocazia să verifice care sunt persoanele pe care pot conta. Vor vedea, astfel, care e impactul lor asupra celorlalți. 

HOROSCOP Rac. O săptămână care pune accent pe relația de cuplu, iar cei care sunt singuri sunt mai pregătiți să-și găsească un partener. 

HOROSCOP Leu. Au și ei un început de an în care multe planuri, mai ales profesionale, vin în prim-plan. Încearcă să-și facă viața mai organizată. 

HOROSCOP Fecioară. Au un început foarte bun. Au multe lucruri de făcut și trebuie să fie creative. 

HOROSCOP Balanță. O săptămână începută foarte bine. Au chef de joacă și multe de povestit, vor să prelungească vacanța. 

HOROSCOP Scorpion. Se gândesc la bani și îi comentează cu familia. E o perioadă de planificare încă pentru ei. 

HOROSCOP Săgetător. E un început de săptămână sub semnul comunicării. Au multe întrebări la care trebuie să răspundă. 

HOROSCOP Capricorn. Încep cu gândul la bani sau la aranjamente profesionale. Vor în acest an mai multă liniște și sănătate. 

HOROSCOP Vărsător. Au o săptămână bună, sunt inspirați și intuitivi. Vor lucruri mari și au toate șansele să impresioneze. 

HOROSCOP Pești. Trebuie să-și încarce bateriile. Au nevoie de mai multă odihnă. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A fost pus în circulație trenul București-Istanbul. Cât costă biletul
x close