Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 29 iulie - 4 august 2019, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Gemenii se gândesc mult la bani, Capricornii sunt cu ochii pe partener 

HOROSCOP săptămâna 29 iulie - 4 august 2019, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Gemenii se gândesc mult la bani, Capricornii sunt cu ochii pe partener 

HOROSCOP săptămâna 29 iulie - 4 august 2019, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Gemenii se gândesc mult la bani, Capricornii sunt cu ochii pe partener 
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    28 Iul 2019   •   11:13

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 29 iulie-4 august 2019.

HOROSCOP BERBEC - Berbecii au o săptămână care începe formidabil, se pun lucrurile la punct și asta este foarte bine. Joi, vineri și sâmbătă pot face alegeri total diferite de ceea ce au făcut până acum astfel încât să își deschidă un culoar de afirmare. Este o săptămână în care berbecii sunt tentați să cheltuiască pentru propria lor pe plăcere.

HOROSCOP TAUR - Taurii au o săptămână cu aspect în zona comunicării. Au nevoie să înțeleagă în profunzime lucruri legate de trecutul lor.

HOROSCOP GEMENI - Pentru gemeni o săptămână în care se gândesc la bani mai ales luni marți și miercuri. Pot depista oportunități și se pot poziționa mai bine din punct de vedere financiar. Au discuții cu șefii marți și miercuri. D e joi încolo trebuie să fie atenți din punct de vedere juridic.

HOROSCOP RAC- Pentru raci o săptămână care pune accentul pe ei și puterea lor. E posibil să ia măsuri dacă nu sunt mulțumiți de felul în care sunt ascultați.

HOROSCOP LEU  Leii au o săptămână care aduce vindecări și rezolvări privind un episod petrecut cu multă vreme în urmă. Luni, marți și miercuri au ultimele gânduri legate de acel moment.

HOROSCOP FECIOARĂ - Fecioarele își rezolvă o problemă sentimentală în această săptămână. Își pun în ordine o poveste din trecut, în a doua jumătate a săptămânii se regenerează și au sufletul împăcat.

HOROSCOP BALANȚĂ - Balanțele au multe decizii de luat în săptămâna viitoare. Se repoziționează și de joi încolo balanțele se simt relaxate.

HOROSCOP SCORPION -  Pentru scorpionii o săptămână care aduce în carieră putere și bani.

HOROSCOP SĂGETĂTOR  - Săgetătorii își fac luni, marți și miercuri calcule dar nu au multe argumente. De joi încolo au aspecte foarte bune care vizează libertate de expresie.

HOROSCOP CAPRICORN  Capricornii sunt cu ochii pe partener sau pe persoana cea mai importantă pentru ei și bine fac. Joi, vineri sâmbătă sunt zile de putere recunoscută.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Vărsătorii muncesc luni, marți și miercuri și poate mai bine decât în trecut. Muncă în prima jumătate a săptămânii, iar joi cu luna nouă în Vărsător schimbare de imagine. 

HOROSCOP PEȘTI - Pentru pești o săptămână care pune accent pe un talent. Trebuie să își ia în serios talentul și să joace la mese mai mari de acum încolo.

×
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close