Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul culinar: Care sunt alimentele preferate ale fiecărei zodii

Horoscopul culinar: Care sunt alimentele preferate ale fiecărei zodii

Horoscopul culinar: Care sunt alimentele preferate ale fiecărei zodii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Mar 2018   •   16:30

Fiecare dintre semnele zodiacale, are anumite preferințe culinare, diferite de la un caz la altul. Unele pot fi mai exigențe, altele pot fi mai simple.

Berbecul mănâncă repede, în grabă, fără prea mult ceremonial; uneori, este prea grăbit chiar și pentru a se așeza la masă. Mâncărurile preferate sunt cele de culoare roșie și condimentele. Astfel, le este recomandată carnea de vită, iar în ceea ce privește condimentele, Berbecul le preferă pe cele iuți.

Taurul mănâncă cu poftă, cu înghițituri mari, lacome, el are o adevărată plăcere pentru mâncare. Mâncărurile preferate sunt formate din meniuri sățioase, bazate în special pe carne sau prăjituri grele, precum cele turcești, îmbibate cu miere.

Gemenii mănâncă des, repede și, de cele mai multe ori, vorbind cu celelelate persoane aflate la masă. Nu are mâncăruri preferate, ci gustă puțin din fiecare aliment. Chiar și dacă își face un sandviș, nu va pune un singur tiop de carne, ci va combina alimentele.

Racului îi place să mănânce, iar un stomac plin îi oferă senzația de siguranță și încredere în sine. Iubește produsele lactate și de obicei nu îi lipsește de la masă brânza, iar desertul poate fie format, de multe ori, din iaurt sau smântână.

Leul se hrănește atunci când îi este foame și nu are ore fixe.  Mâncărurile preferate pentru Leu sunt cele consistente, preferând să își cumpere mâncăruri și băuturi scumpe. Leul nu își face probleme în ceea ce privește dietele.

Fecioara are grijă de sănătatea organismului și are ore fixe la care mănâncă. Mâncărurile preferate sunt întotdeauna cele sănătoase. Are o alimentație bogată în fructe și legume și este un adept al salatelor, precum și al sucurilor naturale.

Mai multe pe secretele.com.

×
Subiecte în articol: zodie Horoscop alimente mancare condimente
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close