Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 11 iulie. Balanțele au relații conflictuale cu cei din jur

Horoscopul zilei - 11 iulie. Balanțele au relații conflictuale cu cei din jur

Horoscopul zilei - 11 iulie. Balanțele au relații conflictuale cu cei din jur
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    11 Iul 2016   •   08:49

Berbec
Relatiile parteneriale anima mult ziua. Situatiile conflictuale te vor duce cu gandul la faptul ca ar fi bine sa faci ceva modificari in parteneriate si colaborari. Ai rabdare, deoarece nu este un moment prielnic pentru asa ceva. Alcatuieste diverse planuri in acest sens si vei vedea ca incep sa se contureze. Pentru cei din mediul social in care traiesti si iti desfasori activitatea esti un mic Soare, asa ca trebuie sa te comporti pe masura.

Taur
Cheful de munca este la cote inalte. Si asa este si bine, deoarece succesele nu vor intarzia sa apara. Situatiile ivite la serviciu sunt destul de tensionate, dar vei reusi sa depasesti totul cu bine. S-ar părea că nu esti pe aceeasi lungime de unda cu colegii de munca sau cu sefii, dar sunt momente pasagere. Pe de alta parte, sanatatea poate fluctua destul de mult. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de lucrurile importante.

Gemeni
Prima zi a săptămânii iti aduce chef de petreceri si aventuri. Ai dori să te îndrăgostești, dar se pare că nu prea ți se răspunde pe măsura așteptărilor tale. Ai șanse de a-ți pune in valoare creativitatea. Planifică activitati culturale sau de genul hobby, pe termen lung, deoarece astrele iti trimit raze minunate in acest sens. In a doua parte a zilei, invită câșiva prieteni la o șuetă în aer liber. Va fi amuzant, dar vei afla și informații utile.

Rac
Activitatile casnice si relatiile familiale iti deschid săptămâna. Te ocupi cu placere de tot ce este legat de casa, patrimoniu sau relatii parentale. Poti planifica diverse lucruri ce tin de intretinerea sau reamenajarea locuintei. O schimbare de locatie datorita carierei profesionale poate aparea la orizont. Pe de alta parte, gandurile tale zboara catre perioada copilariei si pesonajele ei. Spre seara organizeaza o reuniune cu membrii familiei.

Leu
Astazi esti nevoit sa faci o multime de drumuri scurte, dar toate cu folos. Fii prudent si pleaca doar dupa ce te asiguri ca totul este in ordine cu mijlocul de transport sau cu scopul calatoriei. Sunt moment favorabile si pentru studiu, cercetări, documentare sau schimb de informații. In a doua parte a zilei, intalnirile si dialogurile cu rudele sau prietenii apropiati iti pot oferi momente placute si interesante.

Horoscop realizat de Nicoleta Svârlefus

Citiți continuarea pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close