Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei 17 mai, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Zodia care va avea parte de succes financiar

Horoscopul zilei 17 mai, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Zodia care va avea parte de succes financiar

Horoscopul zilei 17 mai, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Zodia care va avea parte de succes financiar
17 Mai 2018   •   09:41

Berbec - au o zi frumoase pentru vorbe, vorbe de dragoste sau vorbe politicoase și diplomate de mare ajutor atât în business cât și în relațiile de familie.

Taur - conjuncția Lună-Venus poate aduce bani, fie prin idei care pot duce la spor financiar, fie bat palma cu cineva. Dacă ți se cere un împrumut nu ai voie să îl acorzi.

Gemeni - sunt fascinanți. Sunt plini de farmec, au foarte multă carismă și pot profita de ea în relațiile sociale. Li se face curte, dar nu trebuie să stea să asculte.

Rac - rezolvă o problemă sau cineva drag o va face pentru ei, în tot cazul se vor elibera de un stres.

Leu - este o zi a prietenilor, a împăcărilor. Sunt vorbe bune pentru ei astăzi și complimente. Vor primi invitații de care se vor bucura.

Fecioară - succes în carieră. Sunt susținuți, ceva le facilitează accesul la persoane influente. Obțin aprobările sau semnăturile de care au nevoie.

Balanță - ziua bună și șanele de astăzi au legătură cu străinătatea sau cu persoanele puse sus ierarhic. Li se recunosc meritele și fac planuri bune pentru viitor.

Scoprion - e vorba de bani. Bani pe care măcar nu îi dau dacă nu îi câștigă. Sunt foarte norocoși. O persoană din anturaj vor împărți cu ei.

Săgetător - reușesc să lămurească pe cineva. Se străduiesc de ieri pentru asta. Fac dovada faptului că se poate conta pe ei.

Capricorn - o zi foarte bună azi. Au o organizare care se dovedește foarte bine gândită și eficientă

Vărsător - au chef de dragoste sau de cadouri. Inima lor este foarte deschisă și poate împăca două persoane.

Pești - armonie în casă. O aduc chiar ei. Se odinesc și își schimbă starea de spirit.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close