Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 21 iunie. Berbecii, luați în ”vizorul” șefilor pentru o avansare

Horoscopul zilei - 21 iunie. Berbecii, luați în ”vizorul” șefilor pentru o avansare

Horoscopul zilei - 21 iunie. Berbecii, luați în ”vizorul” șefilor pentru o avansare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    21 Iun 2016   •   08:57

Berbec
Inca resimti efectele Lunii Pline. Poti sa continui sa ai vise si intuitii puternice, sa rasucesti pe toate partile amintirile pe care le ai din copilarie, sa faci 'curatenie" printre ele. Este o zi care determina o noua cale de evolutie profesionala, un nou statut social. Poti fi luat in vizorul sefilor pentru o avansare in ierarhie. De asemenea poti incepe noi activitati in viata de familie, care se pot finaliza fie cu o schimbare de domiciliu, fie cu inceperea unei activitati de castig de acasa.

Taur
Este o zi in care te poti gandi sa incepi o serie de calatorii de afaceri. Zona de interes este cea a obiectelor de arta sau a obiectelor de cult, unde ai putea incepe activitati de comert. O sustinere morala in aceasta directie poti primi de la unul dintre barbatii din familie. Mai este posibil sa te simti brusc atras de calatorii sau studii diverse si sa pornesti in cautarea unor cursuri sau a unor locuri in care ai putea sa iti potolesti setea de cunoastere.

Gemeni
Tu poti fi in continuare supus unor trairi interioare profunde, sa ai o noua viziune asupra vietii si a mortii, precum si noi cautari in zona oculta. Viziunile si visele iti pot fi accentuate si pot avea efect de tamaduire la nivel profund. Pe de alta parte poti cunoaste o evolutie pozitiva in zona finantelor. Munca ta poate fi rasplatita la adevarata sa valoare si, cu ajutorul moral din partea  unui  apropiat, poti invata sa iti estimezi corect activitatea.

Rac
Este o zi in care increderea in tine si in fortele proprii capata noi dimensiuni. Soarele intra in Rac, marcand sosltitiul de vara si odata cu el, noi inceputuri frumoase pentru tine. Poti sa incepi sa afli cine esti cu adevarat si in ce fel iti poti canaliza energiile. Ai o claritate a gandirii care te poate incuraja sa incepi noi actiuni cu mari sanse de succes, mai ales daca implica expunere sociala. Daca inca nu esti "luat cu acte" poti avea parte de o cerere brusca in casatorie, la care nu mai sperai. Daca esti casatorit iti poti reinnoi angajamentul fata de celalalt.

Leu
Perioada de autoizolare si de solitudine care incepe, chiar daca doar mentala, iti ofera noi trairi mistice profunde. Iti poate creste comunicarea cu ingerii pazitori sau poti avea revelatia faptului ca esti ocrotit fie de entitati superioare fie de oameni cu pozitii inalte. Capacitatea de a patrunde si de a vedea dincolo de 'realitatea imediata" este din ce in ce mai mare, fapt care te ajuta sa intuiesti pasii pe care ii ai de urmat in viata, si iti poate spori atractia fata de misticism si chiar fata de religie.

Horoscop realizat de Nicoleta Svârlefus

Citiți continuarea pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close