Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 30 iunie. Balanțele au noroc la bani

Horoscopul zilei - 30 iunie. Balanțele au noroc la bani

Horoscopul zilei - 30 iunie. Balanțele au noroc la bani
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    30 Iun 2016   •   08:08

Berbec
Sunt posibile cadouri si recompense marunte, dar incantatoare. O zi buna de a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Atentie ca energia viatala este la cote minime, asa incat dozeaza-ti eforturile. Se pot repune in discutie aspecte legate de taxe, impozite sau datorii ce nu au fost achitate la timp. Se recomanda verificarea atenta a documentelor financiare și a bugetului.

Taur
Esti o mică vedeta astazi. Ai energie, dorinta de a te avanta in tot si toate, fiind un exemplu bun pentru ceilalti. Relatiile parteneriale sunt destul de tensionate, dar cu prudenta si discernamant vei reusi sa depasesti totul cu succes. Evita discutiile in contradictoriu. In a doua parte a zilei mergi la un salon de intretinere corporala sau invita-ti prietenii la o sueta.

Gemeni
Dorinta de a sta doar cu tine insuti va fi evidenta astazi. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii sau revelatii legate de evenimentele si oamenii din preajma ta. Sanatatea este vulnerabila. Exista varianta recidivarii unor afectiuni, legate de zonele aparatului uro-genital și gât. Relatiile cu colegii devin conflictuale si bine ar fi sa nu raspunzi la provocari. Odihneste-te mai mult!

Rac
Ziua este importanta la capitolul prieteni, conturându-se intalniri si dialoguri interesante. Relatiile sentimentale vor intra intr-un con de umbra si acolo ar trebui sa ramana pentru o vreme. Se vor relua unele conflicte cu cei dragi, deoarece au fost solutionate parțial mai demult. Selecteaza informatiile pe care le spui altora despre tine. Un prieten iti va oferi solutii financiare bune.

Leu
Cariera profesională si imaginea ta in ochii celorlalti sunt domeniile carora ar fi bine sa le acorzi atentie. Un sef iti poate reprosa faptul ca iti neglijezi indatoririle de la locul de munca in favoarea intereselor personale. Incearca sa iti justifici actiunile in cuvinte putine, dar esentiale. Sunt momente pasagere si le vei depasi cu succes. Colegii de serviciu sunt de partea ta si iti ofera un sprijin deosebit.

Horoscop realizat de Nicoleta Svârlefus

Citiți continuarea pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close