Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 22 iunie. Probleme profesionale pentru Raci

Horoscopul zilei - 22 iunie. Probleme profesionale pentru Raci

Horoscopul zilei - 22 iunie. Probleme profesionale pentru Raci
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    22 Iun 2016   •   08:40

Berbec
Astazi ambitiile legate de statutul si de evolutia ta sociala sunt tinute in frau de tendinta de a fi precaut in privinta celor cu care te asociezi si de considerente cat se poate de practice. In plus, vrei sa ai control, fiind bine documentat inainte sa treci la fapte. Totusi, orice schimbare a planurilor tale survenita in mod neprevazut te poate face sa uiti de atitudinea calculata si de tact.

Taur

Capitolul partenerial pare sa fie dominat astazi de necesitatea de a avea alaturi persoane de incredere si capabile sa isi asume responsabilitati. Si, oricat de ambitioase ar fi aspiratiile tale, sunt sanse mici sa te abati de la principiile in care crezi cu atata convingere. Cum planurile facute pot suferi modificari, asa si conceptiile tale se pot schimba in functie de noile evenimente.

Gemeni

Investesti astazi multa energie la locul de munca si, desi e posibil sa ai parte de cateva tensiuni provocate de unii parteneri de afaceri care iti sunt si prieteni, nu vei lasa prea mult sa se observe. Tine cont insa ca tensiunile mocnite si subiectele nediscutate nu pot decat sa se acumuleze, rabufnind candva tot in defavoarea ta. Spune ce nu-ti da pace, dar fii atent la modul cum o faci.

Rac
Astazi pari sa fi stapan pe situatie in tot ce tine de relatia alaturi de persoana iubita si precaut in exprimarea afectelor, preferand sa ai ocazia sa te lamuresti mai bine in privinta acesteia. Nu la fel de bine stau insa parteneriatele de afaceri, unde relatia cu sefii sau mediul in care lucrezi pot suferi schimbari ce nu-ti pica tocmai bine si care nu-ti lasa timp sa reactionezi temperat.

Leu
Desi esti in continuare absorbit de capitolul munca, reusesti cumva sa convingi familia ca merita sacrificiul de a nu te avea alaturi, atunci cand considera ei ca ar fi necesar. Ia in calcul probabilitatea de a te suprasolicita, de aceea cauta sa te menajezi, mai ales daca ai probleme cu sistemul osos. Stresul provocat de razgandiri sau de deplasari neprevazute poate lasa si el diverse urme.

Horoscop realizat de Nicoleta Svârlefus
Citiți continuarea pe www.astrocafe.ro
 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close