Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 4 august. Zi proastă pentru Berbeci: sănătatea și serviciul îți dau de furcă

Horoscopul zilei - 4 august. Zi proastă pentru Berbeci: sănătatea și serviciul îți dau de furcă

Horoscopul zilei - 4 august. Zi proastă pentru Berbeci: sănătatea și serviciul îți dau de furcă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    04 Aug 2016   •   08:44

Berbec
O zi delicata la capitolul sanatate. Starile tale de spirit fluctueaza destul de mult, asa incat fii cat mai discret. La serviciu treburile te solicita, iar colegii si sefii au mari pretentii de la tine. Restrictiile din sfera muncii persista si asta te numltumeste mult. Selecteaza prioritatile si incearca sa te detasezi de capitolul munca. Odihnește-te pe îndelete!

Taur
Buna dispozitie, aventura si pofta de viață sunt atuurile tale de astăzi. Relatiile sentimentale sunt tensionate, persoana iubita iti poate face unele reprosuri, insa cu farmec si diplomatie reusesti sa elimini neplacerile. Planificarea unor hobby-uri sau vacanțe alături de cei dragi au mari șanse de reușită în viitorul apropiat.

Gemeni
Casa si familia au astăzi nevoie de ajutorul tau. Ai spor la treburile domestice, asa incat incearca sa imbunatatesti conditiile locative sau sa faci reparatiile necesare. Relatiile cu membrii familiei sunt cam tensionate. Prudenta si discernamatul te vor ajuta să îi multumești pe toti. Dorul de copilarie si personajele ei te învăluie în chip splendid, oferindu-ți un farmec deosebit.

Rac
Ziua este excelenta la capitolul comunicare. Poti discuta despre nemultumirile tale din domeniul profesional cu șefii sau colegii. Cei din jur te pot intelege si ajuta in consecinta. Un prieten apropiat iti poate da vesti alarmante despre locul de munca. Nu asculta chiar tot ce ti se spune. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fii nevoit sa mergi in vizita la rude.

Leu
Este posibil să apară cheltuielile deosebite. Se pare ca ai primit sau vei primi bani dintr-o colaborare la care lucrezi demult. Atentie ca sunt sume mici si ar trebui sa cheltui doar strictul necesar. Pe de alta parte se zvoneste ca ti se vor imbunatati veniturile din munca proprie. Spre seară, delectează-ți sufletul cu o plimbare in aer liber sau cu o carte amuzantă.

Horoscop realizat de Nicoleta Svârlefus

Citiți continuarea pe astrocafe.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close