Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei de 28 aprilie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu multe tensiuni pentru o zodie

Horoscopul zilei de 28 aprilie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu multe tensiuni pentru o zodie

Horoscopul zilei de 28 aprilie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu multe tensiuni pentru o zodie
Sursa foto: foto- captură Antena 3
28 Apr 2018   •   08:58

Fiți atenți la vorbe. Sinceritatea e foarte bună, dar tonul face muzica. 

Berbec. Dacă vreți să vă convingeți partenerul de viață că aveți dreptate, atunci trebuie să fiți atenți la tipul de argumente către care e mai îndreptat să le asculte. Fiți atenți la modul de gândire al celuilalt.  

Taur. La voi tot felul de activități în folosul altora. Faceți servicii pentru cei din familie.

Gemeni. Vorbim de dragoste astăzi, dar aspectele sunt destul de tensionate. Supărați pe cineva cu comportamentul vostru. Poate fi vorba de partenerul de viață sau partenerul altcuiva de viață. 

Rac. O atmosferă tensionată în familie. Fie vă agitați foarte mult să adunați pe toată lumea la masa de weekend și toată lumea fuge, fie sunt tensiuni în familie. Un pic mai multă răbdare.

Leu. Totul ține de distracție. E vorba de puțin cam multă agitație. Lucrurile se întâmplă brusc, în urma unui telefon vă schimbați planurile. Prea multă agitație, găsiți-va un loc de liniște, în suflet măcar.

Fecioară. Vrea să facă bani azi, dar ajunge să cheltuiască bani de dragul cuiva. Rămâne de văzut dacă va fi apreciat gestul lor.

Balanță. O zi cu multe tensiuni, mai ales în a doua jumătate a zilei, tensiuni relaționale, conjugale, relațiile cu membrii familiei nu sunt așa cum ar vrea ei să fie. De aici vin reproșurile și starea de melancolie.

Scorpion. Sănătatea e vizată. Poate unii fac drumuri în acest scop. Se duc pe la cabinete sau planifică o astfel de vizită. Nu trebuie să intre în discuții sau polemici pentru că își fac nervi.

Săgetător. Își fac relații foarte frumoase, dar cheltuie prea mulți bani pentru asta. Și timp și energie. Trebuie văzut cu ce persoane merită să se întâlnească sau nu.

Capricorn. Se simt foarte autoritari pentru a pune niște lucruri la punct sau fac o întâlnire pentru că trebuie luată o decizie. Au o poziție cam aspră.

Vărsător. Planuri de viitor care mai nu prea ies pentru că depind de persoane care nu se sincronizează cu ei. Nu trebuie să se supere, trebuie să se adapteze din mers.

Pești. Sănătatea e vizată. Atenție la mesele copioase pentru că unii se pot plânge de kilogramele în plus. Pe de altă parte, atenție la partenerul de viață care are chef de socializare. 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close