Antena 3 CNN International News Un bărbat din America şi-a pus capăt zilelor chiar în sala de judecată, cu un cuţit de plastic, după aflarea verdictului

Un bărbat din America şi-a pus capăt zilelor chiar în sala de judecată, cu un cuţit de plastic, după aflarea verdictului

Un bărbat din America şi-a pus capăt zilelor, chiar în sala de judecată, cu un cuţit de plastic, după aflarea verdictului într-un dosar în care era acuzat că a încercat să lovească şapte copii cu maşina.

Un bărbat din America şi-a pus capăt zilelor chiar în sala de judecată, cu un cuţit de plastic, după aflarea verdictului
Sursa foto: Pixabay
de Alexandra Ionescu    |    18 Mai 2021   •   11:52

Autorităţile federale au declarat că un bărbat pus sub acuzare în Fargo, Dakota de Nord, şi-a tăiat singur gâtul luni, în sala de judecată.

Dallas Carlson, şerif federal, a spus că incidentul s-a petrecut după ce juraţii au revenit cu verdictul. Bărbatul era acuzat de omor din culpă, după ce ar fi încercat să lovească 7 copii cu maşina.

De asemenea, el mai era acuzat că ar fi ameninţat o persoană cu un pistol de calibrul 9mm. 

Bărbatul a folosit un obiect ascuţit din plastic. Nu se ştie încă cum a reuşit să aducă obiectul în sală. Toţi cei care intră în sala de judecată trec printr-un detector de metale şi sunt cercetaţi pentru arme. 

S-au încercat măsuri de resuscitare, însă nu a mai putut fi salvat.

"Şi-a făcut rău după ce a aflat verdictul, şi după ce juraţii au părăsit sala de judecată", a declarat Kevin Smith, purtătorul de cuvânt al FBI-ului. 

"Întrebările voastre, sunt şi ale noastre. Ce era acel obiect ascuţit, cum a ajuns în sală, ce au văzut martorii", a mai spus el. 

×
Subiecte în articol: sinucidere America cutit verdict
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close