Antena 3 CNN International News Bărbatul care a furat 200.000 de ouă de ciocolată a fost condamnat la închisoare, în Marea Britanie

Bărbatul care a furat 200.000 de ouă de ciocolată a fost condamnat la închisoare, în Marea Britanie

Jaf neobișnuit în Marea Britanie. Un bărbat a fost condamnat la închisoare după ce a furat 200.000 de ouă de ciocolată, în valoare de aproape 36.000 euro.

de Claudia Popovici    |    23 Iul 2023   •   19:30

Jaful a avut loc pe 11 februarie 2023. Hoțul, poreclit acum de poliție "iepurașul de paște", a pătruns într-un depozit, iar apoi a tractat cu o remorcă 200.000 de ouă de ciocolată pe care a reușit să le fure de acolo.

Hoțul a fost prins ulterior și acum a primit o pedeapsă de 18 luni de închisoare, notează CNN

"A oprit vehiculul când și-a dat seama că este urmărit. Și-a dat seama că jocul s-a terminat – și-a dat seama că poliția era în spatele lui și a intervenit când era sigur să facă acest lucru", spun reprezentanţii poliţiei. 

Postând pe Twitter după arestare, poliția din West Mercia a spus că „a ajutat la salvarea Paștelui pentru fanii ouălor de ciocolată Cadbury Creme Eggs.

Ouăle de ciocolată cu lapte, umplute cu un „gălbenuș” de fondant galben și alb, reprezintă o adevărată tradiție în Marea Britanie și sunt vândute exclusiv în perioada Paștelui.

×
Subiecte în articol: jaf Marea Britanie ouă ciocolata
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close