Antena 3 CNN International News Doi soți din Texas, dați afară din restaurant, pentru că purtau mască: "Scoateţi-le pentru că proprietarul nu crede în măşti"

Doi soți din Texas, dați afară din restaurant, pentru că purtau mască: "Scoateţi-le pentru că proprietarul nu crede în măşti"

Experienţă şocantă pentru un cuplu din Statele Unite. Cei doi au fost daţi afară dintr-un restaurant din Texas pentru că purtau mască. Personalul restaurantului le-a explicat celor doi că proprietarul nu crede în protecția oferită de purtarea măştii şi le interzice clienţilor săi să o poarte.

Doi soți din Texas, dați afară din restaurant, pentru că purtau mască: "Scoateţi-le pentru că proprietarul nu crede în măşti"
Sursa foto: CNN
de Mia Lungu    |    23 Sep 2021   •   15:34

Natalie Wester şi Jose Lopez aveau de gând să petreacă o seară romantică la restaurant, prima după naşterea fiului lor. Pentru că micuţul este imunocompromis, cei doi părinţi au decis că este potrivit să poarte mască pentru a-l proteja. Spre surprinderea lor, imediat după ce s-au aşezat la masa rezervată în localul texan au apărut problemele, potrivit CNN.

"Chelneriţa a venit şi ne-a spus practic că trebuie să ne scoatem masca. Scoateţi-le pentru că e vorba de o situaţie politică, iar proprietarul nu crede în măşti. Şi avem o politică strictă FĂRĂ MASCĂ aici.", povestesc cei doi.

"Le-am explicat că motivul pentru care purtăm mască este că fiul nostru are fibroză chistică. Nu le-a păsat"

Presiunile au continuat. Iar pentru că cei doi au refuzat să-si scoată măştile, au fost invitaţi să plece.

"Apoi am fost rugaţi fie să scoatem măştile, fie să plecăm. Noi le-am explicat că motivul pentru care purtăm mască este că fiul nostru are fibroză chistică. Chiar şi după ce le-am explicat ce înseamnă asta şi de ce purtăm măştile, nu le-a păsat. Opiniile lor politice erau mai importante decât sănătatea unui copil.

Ne-au spus că dacă nu ne scoatem măştile, va trebui să plecăm. Aşa că asta am făcut.", au mai povestit cei doi.

Contactat de reporterii CNN, patronul restaurantului şi-a menţinut punctul de vedere.

Bărbatul a susţinut că din moment ce a investit proprii bani în restaurant, este dreptul lui să interzică portul măştii. Mai mult afaceristul susţine că obligativitatea purtării măştii este de domeniul ridicolului în Statele Unite.

×
Subiecte în articol: dați afară mască soti Texas
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close