Antena 3 CNN International News S-au căsătorit din dragoste, dar au sfârșit în flăcări. Fapta atroce a unui tată căruia fiica i-a ieșit din cuvânt, în Pakistan

S-au căsătorit din dragoste, dar au sfârșit în flăcări. Fapta atroce a unui tată căruia fiica i-a ieșit din cuvânt, în Pakistan

Un tată este suspectat că și-a ucis cele două fiice și cei patru copii ai acestora în urma unei dispute legate de căsătorie, relatează CNN.

S-au căsătorit din dragoste, dar au sfârșit în flăcări. Fapta atroce a unui tată căruia fiica i-a ieșit din cuvânt, în Pakistan
Sursa foto: cnn.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Oct 2021   •   17:07

Drama s-a petrecut în Pakistan.

Potrivit poliției, Manzoor Hussain ar fi dat foc casei pe care o împărțeau surorile Fauzia Bibi și Khurshid Mai, într-o localitate din Muzaffargargh, în centrul țării

În incendiu a murit și soțul lui Khurshid Mai.

Incendiatorul ar fi recurs la acest gest deoarece Fauzia Bibi s-a măritat în urmă cu 18 luni cu Mehboob Ahmad împotriva voinței tatălui său.

Mariajul s-ar fi încheiat din dragoste, fiind opusul căsătoriei aranjate de rude, obicei larg răspândit în țara menționată.

"Incidentul este rezultatul rivalității dintre cele două familii în legătură cu mariajul din dragoste", a declarat Abdul Majeed, reprezentant al poliției.

Tatăl suspect de incendiere trăia într-o localitate vecină. Suspectul este în prezent căutat de poliție.

Mehboob Ahmad, soțul vizat de răzbunarea tatălui, a scăpat cu viață pentru că nu se afla acasă la momentul în care locuința i-a fost incendiată. El s-a întors dimineața de la muncă și și-a găsit casa arzând.

Ahmad a spus că fiul său de patru luni a murit în incendiu, alături de cei trei copii ai lui Khurshid Mai.

În total, Manzoor Hussain, tatăl incendiator, este suspectat de uciderea a șapte oameni: cele două surori, copiii acestora plus soțul surorii care, teoretic, n-ar fi trebuit să intre în vizorul răzbunării paterne.

În Pakistan sunt ucise anual sute de femei de către rudele lor, în urma unor căsătorii fără consimțământul sau împotriva voințelor familiilor lor, notează CNN, citând Comisia pentru Drepturile Omului din țară.
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close