Antena 3 International News O pisică 3D uriașă prinde viață și toarce deasupra unei gări din Tokyo. Imaginile au devenit virale

O pisică 3D uriașă prinde viață și toarce deasupra unei gări din Tokyo. Imaginile au devenit virale

de Alexandra Ionescu    |    07 Iul 2021   •   12:30
O pisică 3D uriașă prinde viață și toarce deasupra unei gări din Tokyo. Imaginile au devenit virale
Sursa foto: Facebook/ DakucingKu Pinkblushyuyu

Un panou publicitar 3D din Japonia a dat în ultimele zile viață unei pisici gigantice care toarce și se pisicește deasupra unei gări din oraș. Afișată între reclame, imaginea atrage atenția prin mărimea sa. Panoul are 154 de metri pătrați.

Afișată între reclame, felina super-realistă prinde pur și simplu viață pe un ecran LED curbat de 154,5 metri pătrați din districtul Shinjuku.

Afișajul cu rezoluție 4K arată pisica mișcânduse deasupra capitalei japoneze, pe măsură ce miaună.

Felina scoate și sunete, în timp ce imaginile 3D apar pe ecran.

Aceasta este difuzată zilnic între orele 7 a.m. și 1 a.m., iar videoclipul se schimbă pe tot parcursul zilei spre deliciul călătorilor care tranzitează zona gării.

Pisica este trezită mai întâi dimineața, dând semne de moțăială, ca apoi, pe după-amiază să fie văzută în picioare și miaunând la trecători.

Seara, ca orice pisică, se întinde și apoi adoarme cu capul sprijinit pe labe.

Deși afișajul nu s-a lansat oficial încă, evenimentul fiind programat luni, 12 iulie, difuzările de testare au loc încă de luna trecută.

Pisica a a atras deja atenția în online, oamenii fiind atât uimiți de tehnologie și de cât de reală pare, cât și de dragălășenia sa.

Mai mult, compania Cross Space, care a lansat acest proiect, a început să transmită în direct o vizualizare a panoului publicitar prin intermediul YouTube.

Totuși, într-un comunicat de presă, proprietarii ecranului au avertizat că efectul 3D poate fi diminuat în funcție de unghiul de vizualizare.

Panoul publicitar este amplasat deasupra ieșirii de est a gării Shinjuku, o zonă cunoscută drept un centru comercial și de afaceri aglomerat. 190.000 de persoane trec pe lângă ecran în fiecare săptămână.

×
Subiecte în articol: tokyo pisica panouri

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close