Antena 3 CNN Life 3 modele de încălțăminte ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

3 modele de încălțăminte ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

3 modele de încălțăminte ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă
19 Iun 2018   •   16:45

Atunci când vorbim despre stil masculin, despre look-ul pe care aleg să îl adopte bărbații, există o concepție majoritară care spune că aceștia au ceva de muncit până să ajungă să obțină rezultatele așteptate. Cu toate acestea, există însă și reprezentanți masculini care acordă atenție sporită imaginii pe care o expun, cărora le place să se aranjeze și să se prezinte de fiecare dată impecabil.

Atât pentru cei din categoria menționată, cât și pentru cei care se găsesc adesea în impas cu privire la ceea ce urmează să poarte, vă oferim în rândurile următoare o listă cu 3 tipuri de încălțăminte ce nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat care se respectă. Recomandările provin de la reprezentanții brand-ului ANNA CORI - un nume cunoscut pe piața românească, un adevărat trendsetter în materie de încălțăminte, genți, accesorii și produse de marochinărie din piele naturală.

Iată cele 3 tipuri de încălțăminte pe care trebuie să îi ai în garderobă:

  • Pantofi casual

Este vorba despre acei pantofi pe care îi poți purta zi de zi, atât la serviciu, cât și la ieșiri în oraș sau diverse evenimente. Sunt extrem de versatili, întrucât îi poți asorta cu jeași sau pantaloni lejeri, cu un outfit care să se încadreze în stilul smart casual, dar și la o ținută de plimbare.

Opțiunile pe care le ai în acest caz sunt diverse. Chiar în cadrul magazinului online www.annacori.com vei găsi numeroase soluții pe care le vei putea adapta propriilor preferințe și gusturi. Alege o pereche de tip brogue, încadrată în categoria de pantofi casual barbati, dacă ceea ce te reprezintă este stilul smart casual. Simte-te comod într-o pereche de tip loafers, dacă abordarea majoritară în materie de vestimentație care te reprezintă este cea de tip cât mai lejer. Lista poate continua - după cum menționam, opțiunile sunt multiple în cadrul magazinului online amintit.

  • Pantofi eleganți

Indiferent de stilul pe care îl abordezi zi de zi, pentru ocazii și evenimente deosebite vei avea nevoie de o pereche de pantofi eleganți. Asta pentru că nu te poți afișa într-un tricou polo și o pereche de loafers atunci când dress-code-ul evenimentului impune purtarea unui costum.

Prin urmare, recomandarea e aceeași - accesează www.annacori.com și alege-ți perechea de pantofi care te va ajuta să afișezi o ținută elegantă și rafinată. Și în acest caz ai opțiuni multiple. Nu vei da greș dacă vei opta pentru pantofii de tip Oxford - îi vei recunoaște rapid după ochiurile de șireturi foarte apropiate și stilul clasic în care sunt realizați. De asemenea, pantofii de tip Derby reprezintă la rândul lor o opțiune elegantă - pe aceștia îi poți recunoaște după acea inserție de material în zona șireturilor.

Având în vedere faptul că nu vei purta foarte des acești pantofi, va trebui să acorzi atenție sporită depozitării și îngrijirii lor.

  • Pantofi sport

Aceștia îi vei putea purta zi de zi, chiar la job, dar și la evenimente sociale sau în momentul desfășurării de activități fizice. Se pretează pentru plimbări în parc, pentru antrenamente la sală sau ieșiri în oraș, întrucât sunt comozi și se pot asocia cu vestimentații caracterizate de lejeritate.

În colecțiile ANNA CORI vei găsi numeroase modele de pantofi sport din care vei putea alege. Asigură-te totuși că optezi pentru modelul potrivit în funcție de activitatea pentru care îi dorești, întrucât există pantofi sport pentru alergare, pentru baschet sau pentru simple plimbări și activități obișnuite.

Cu aceste tipuri de încălțăminte în garderobă, orice bărbat va avea siguranța că e pregătit pentru orice situație, că are opțiuni la îndemână indiferent de vestimentația pe care alege să o abordeze. Cei interesați pot să consulte ofertele ANNA CORI pentru o gamă diversificată de produse, diverse tipuri de încălțăminte, dar și genți sau accesorii. Orice preferințe pot fi mulțumite aici, chiar dacă există concepția conform căreia completarea unei ținute cu accesoriile corespunzătoare reprezintă un punct critic pentru bărbați.

Accentul pe calitate și atenția acordată realizării fiecărei perechi de pantofi în parte, alături de dictarea trend-urilor prin modele unice au reprezentat elementele prin care brand-ul ANNA CORI și-a consolidat poziția pe piață. Dacă vrei să îți completezi garderoba cu cele mai inspirate modele de încălțăminte, mergi la unul din magazinele fizice din țară sau vizitează site-ul oficial www.annacori.com.

×
Parteneri
Cod portocaliu și galben de vijelii. 9 județe sunt vizate
x close