Antena 3 CNN Life 5 tendințe în amenajările interioare care nu se vor demoda niciodată

5 tendințe în amenajările interioare care nu se vor demoda niciodată

5 tendințe în amenajările interioare care nu se vor demoda niciodată
Sursa foto: Foto: Casadex.ro
18 Apr 2016   •   14:54

Moda este in continua schimbare, stiut lucru. Ca in orice alt domeniu, si in cel al amenajarilor interioare exista cateva tendinte mereu actuale si care pot constitui in orice vreme baza unui decor interesant sau chiar spectaculos.

Astazi iti voi prezenta 5 dintre aceste tendinte care nu se demodeaza niciodata si la care poti apela oricand vei simti nevoia sa aduci in decorul casei tale un element stabil, care sa fie la fel de actual si peste cinci, zece sau si mai multi ani.

Probabil cea mai veche, simpla si sigura combinatie cromatica pe care o poti utiliza atat in vestimentaie, cat si in amenajarea casei este combinatia de alb si negru. Cele doua culori au facut front comun dintotdeauna, indiferent de epoca. Fie ca indragesti stilul clasic, fie ca preferi un interior cu influente asiatice sau orientale, fie ca adori stilul modern minimalist, nu vei da gres folosind finisaje, piese de mobilier si decoratiuni in alb si negru.

Caramida aparenta si-a facut simtita prezenta pentru prima data in prima jumatate a secolului trecut - cand a luat nastere stilul de amenajare industrial cunoscut si sub denumirea de Loft - si de atunci a reusit sa se infiltreze in tot mai multe stiluri de amenajare, de la rustic, la provence, retro, vintage, modern, minimalist sau scandinav si lista poate continua. Ei bine, de cand si-a facut loc in casele oamenilor, caramida aparenta nu s-a...

Citeste mai mult la Casadex.ro.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close