Antena 3 CNN Life A fost întrebat la interviul de angajare în ce direcție se extinde un hotdog fierbinte. Cum trebuia să răspundă ca să treacă testul

A fost întrebat la interviul de angajare în ce direcție se extinde un hotdog fierbinte. Cum trebuia să răspundă ca să treacă testul

A fost întrebat la interviul de angajare în ce direcție se extinde un hotdog fierbinte. Cum trebuia să răspundă ca să treacă testul
Sursa foto: foto: Pixabay.com
20 Iun 2018   •   18:18

Trimiteți scrisoarea de intenție și cv-ul si în cele din urmă primiți apelul. Acum vine partea greu: interviul în persoană. 

A fost întocmită o listă cu șapte intrebari mai ciudate de la interviuri de angajare, potrivit smartwoman.ro:

Cisco: Ce fel de copac ai fi?

Potrivit Glassdoor, Cisco Systems folosește această întrebare este pentru posturile de technical writer. Ca în cazul tuturor întrebărilor care iti cer să vorbesti metaforic, alege un copac care să reflecte spiritul tau și să reprezinte cariera ta. Răspunsul ar trebui să fie un punct de plecare pentru conversație, nu unul ciudat.

Whole Foods Market: Preferați mai degrabă sa va luptati cu o rața de dimensiunea unui cal sau 100 de cai de dimensiunea unei rațe?

Aici nu exista neapărat un răspuns corect sau greșit. Sunt testate abilitățile de rezolvare a problemelor, mai mici sau mai mari.

Clark Construction: Un pinguin intra in camera si poartă un sombrero. Ce spune și de ce este aici?

Un candidat a spus că i s-a adresat această întrebare pentru un post de inginer si că a răspuns: "Unde este crema de protectie solara?" Nu este clar dacă a obținut slujba.

Acest lucru ar putea fi, de asemenea, un moment bun pentru a vă arăta abilitățile de gândire critică prin întrebări de urmărire, cum ar fi "Când?" si "Cum au învățat pinguinii să vorbească?"

SpaceX: Când un hotdog fierbinte se extinde, în ce direcție se duce și de ce?

Răspunsul, conform fizicii, este longitudinal. Și poate părea trivial, dar odată ce știi de ce și cum, veți ști cum să aplici principiile stresului în lanț și stresului longitudinal la structurile mai mari de inginerie cum ar fi corpurile submarine și fuselajele aeronavelor. Un inginer bun ar ști cum să răspundă la asta.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close