Antena 3 CNN Life Acestea sunt alimentele-minune pentru femei! Sunt elixirele tinereții!

Acestea sunt alimentele-minune pentru femei! Sunt elixirele tinereții!

Fiecare persoană este înzestrată cu un anumit tip de metabolism care răspunde direct de producerea de energie în organism și reenerarea celulelor noi.

Acestea sunt alimentele-minune pentru femei! Sunt elixirele tinereții!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    25 Aug 2020   •   09:09

Chiar dacă sănătatea celulara scade în mod natural odată cu vârsta, un anumit stil de viață poate ușura procesul. Tot ce trebuie să știm este că nutriția este „arma secreta” a unei femei, cred specialiștii. Atâta timp cât mănânci alimentele potrivite, aparatul reproducător va funcționa corect, vei avea o menopauză mai ușoara și vei îmbătrâni mai lent.

Potrivit unui ginecoloc și obstretician renumit, femeile,în special, pot susține îmbătrânirea sănătoasă și optimizarea metabolismului celular prin nutriție.

Acesta este secretul dietei celulare

„Cred mai degrabă într-o dieta sănătoasă pe viață decât în diete miraculoase pe care le tii doua săptămâni și apoi renunți. De obicei, noi, ginecologii, vă recomandam dieta mediteraneana.”, a declarat ginecologul Dweck.

Ce are special față de cele mai multe diete, dieta mediteraneană este axată pe optimizarea sănătății, nu doar pe scăderea în greutate. A fost votată cea mai buna dietă pentru sănătatea generală, dar și cea mai ușor de urmat, pentru că oferă un echilibru intre macronutrienti și nu impune restricții drastice.

Nu se bazează pe eliminarea completă a unui grup de alimente sănătoase, așa cum se întâmplă în cazul dietei ketogenice, de exemplu.


 

×
Subiecte în articol: deita
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close