Antena 3 CNN Life "Am crescut-o pe fiica surorii mele timp de 18 ani, însă acum…" E halucinant ce i-a făcut sora ei când i-a bătut la ușă după atâta vreme!

"Am crescut-o pe fiica surorii mele timp de 18 ani, însă acum…" E halucinant ce i-a făcut sora ei când i-a bătut la ușă după atâta vreme!

"Am crescut-o pe fiica surorii mele timp de 18 ani, însă acum…" E halucinant ce i-a făcut sora ei când i-a bătut la ușă după atâta vreme!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
27 Feb 2019   •   17:13

O femeie povestește cum a crescut-o pe fiica surorii sale ca pe propriul copil. La un moment dat însă s-a produs o schimbare majoră în viața ei.

"Sora mea a plecat de acasă, lăsându-și fiica de cinci luni în grija mea și a mamei. Pe atunci aveam doar 20 de ani. A lăsat un bilet în care scria că nu-și dorește o astfel de viață.

Împreună cu mama ne-am asumat toate grijile pentru copil. Atunci când Diana a împlinit trei anișori și era clar că sora mea nu se va mai întoarce, mama a lipsit-o de drepturile părintești și a obținut custodia micuței.

Fetița îmi spunea ”mama” încă din copilărie. A crescut într-o familie iubitoare, doar că fără tată. În acea perioadă iubitul meu m-a părăsit, refuzând să-și asume responsabilitatea pentru un copil străin. Anii au trecut și eu nu mi-am întemeiat o familie."

Continuarea, pe Relatii.net.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close