Antena 3 CNN Life Angajații McDonald’s au dezvăluit totul. Ce produse să nu comanzi niciodată de la acest restaurant

Angajații McDonald’s au dezvăluit totul. Ce produse să nu comanzi niciodată de la acest restaurant

Angajații McDonald’s au dezvăluit totul. Ce produse să nu comanzi niciodată de la acest restaurant
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    30 Oct 2017   •   19:47

Angajații McDonald’s au dezvăluit care sunt produsele pe care nu ar trebui să le comandați niciodată când mergeți la acest restaurant, explicând și care sunt motivele.

Într-o discuție care a avut loc pe Reddit, lucrătorii de la McDonald’s au fost întrebați care sunt produsele de care lumea ar trebui să se ferească. Aceștia nu au ezitat să spună că Filet-O-Fish ar trebui evitat, potrivit independent.co.uk.

„Dacă vreţi să comandaţi Filet-O-Fish de la McDonald’s, spuneţi că vreţi un file de peşte gătit la comandă”, a sfătuit un angajat, spunând că durează cinci minute în plus, dar merită așteptarea.

”Pot să vă spun că acel file sau pește nu este proaspăt, sub nicio formă”, a completat un alt lucrător al McDonald’s.

Jurnaliștii de la The Independent au contactat conducerea restaurantului fast-food pentru a exprima un punct de vedere, însă deocamdată nu au primit răspuns.

 

Honestly this was about a month ago at the same location as the previous monstrosity, but this is proof that this Mickey D's is consistent in their cheese tearing. You'd think a billion dollar franchise would own full cheese slices but this place can't even clean up their trash on time. Note: I cannot accurately grade a filet o fail without actually posting upon eating. #filetofail #filetofish #mcdonalds #nyc #fastfood #lol #fail

A post shared by Filet-O-Fail (@filet_o_fail) on

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close