Antena 3 CNN Life Avea 126 de kg când i s-a zis că arată că o balenă în costum de baie! Cum s-a schimbat complet într-un an

Avea 126 de kg când i s-a zis că arată că o balenă în costum de baie! Cum s-a schimbat complet într-un an

 Avea 126 de kg când i s-a zis că arată că o balenă în costum de baie! Cum s-a schimbat complet într-un an
16 Iul 2015   •   12:17

Caroline Kupfers în vârstă de 33 de ani din Scunthorpe avea 126.5 de kg când a plecat în vacanţă şi a trăit cea mai mare umilinţă din viaţă ei. Cineva i-a spus că arată ca o balenă eşuată în costum de baie şi de atunci a decis să îşi schimbe viaţă, informează Daily Mail, citat de WOWbiz. Pe lângă un stil de viaţă nesănătos alcătuit din chipsuri, prăjituri cât mai mari şi sandvişuri, femeia era dependenţă de ciocolată. Sătulă de critici, s-a abonat la un program de trăit sănătos şi sport intens cu care a reuşit să dea jos jumătate din greutatea iniţială în doar un an.

"Ştiam că sunt grasă şi în vacanţe aveam remuşcări, dar când ajungeam acasă mâncăm tot ce îmi cădea în mâna fără să mă opresc, mai ales produse de patiserie", a spus femeia.

Cu ajutorul unui nutriţionist şi-a alcătuit o dietă echilibrată, de doar 3 mese pe zi şi care o menţine sătulă tot timpul. Caroline susţine că acum se simte mai sexy şi are mai multă încredere în ea.

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close