Antena 3 CNN Life Cadouri care nu se demodează niciodată: de ce sunt o opțiune potrivită indiferent de ocazie

Cadouri care nu se demodează niciodată: de ce sunt o opțiune potrivită indiferent de ocazie

Se apropie cu pași repezi perioada cadourilor, iar în contextul actual este mai important ca niciodată să îi surprinzi pe cei dragi cu mici atenții, chiar dacă nu există o ocazie specială.

Cadouri care nu se demodează niciodată: de ce sunt o opțiune potrivită indiferent de ocazie
Sursa foto: pexels.com
de Georgiana Adam    |    09 Noi 2020   •   17:40

Distanțarea fizică și socială nu face decât să întărească dorința tuturor de a fi mai aproape sufletește de cei cu care nu se pot întâlni în circumstanțe obișnuite. Tocmai de aceea trebuie să te pregătești să faci cadouri care nu se demodează niciodată și care vor fi pe placul tuturor celor cărora vrei să le reamintești că le ești aproape de la distanță. Iată câteva idei:

Parfumuri

Parfumurile sunt alegerea potrivită pentru persoanele pe care le cunoști foarte bine, cu care te poți bucura de intimitatea unei relații amoroase sau a unei prietenii. Alegerea parfumului perfect nu este o sarcină ușoară când nu știi prea multe despre persoana pentru care îl achiziționezi, așa că păstrează această opțiune pentru cei dragi. Un astfel de cadou nu se demodează, dar trebuie să știi exact ce-și dorește persoana respectivă și ce ar surprinde-o plăcut în materie de arome și mirosuri. Până la urmă, parfumul o va reprezenta în viața de zi cu zi. Alege-l în funcție de personalitate și pasiuni. De exemplu, parfumul Versace este potrivit pentru acele persoane care pun accent pe eleganță în tot ceea ce fac și care apreciază clasicul. Acestea vor fi și fericite cu cadoul pe care ai ales să-l faci, deoarece pun preț pe stil în fiecare zi.

Accesorii pentru decorul casei

Odată cu instalarea sezonului rece, cei mai mulți dintre noi vor începe să-și decoreze casa pentru un nou capitol din viață. Fie că este vorba de o mutare într-un apartament nou, o renovare a unei locuințe mai vechi, dacă ai prieteni care trec prin acest proces, accesoriile necesare pentru decorul casei vor fi mereu utile. Nu te concentra doar pe decorațiuni de mici dimensiuni, care pot deveni inutile în timp, precum o vază sau ceasuri de perete. Află direct de la aceștia dacă își doresc un covor special pentru living, o lustră inedită pentru hol, fă-le o surpriză și achiziționează chiar tu aceste piese esențiale. Nu uita nici de accesoriile care fac o casă mai confortabilă pe timp de iarnă, precum păturile groase, cuverturile din materiale de calitate și alte elemente. Acestea vor fi apreciate indiferent de stadiul în care se află amenajarea locuinței.

Bijuterii

Persoana iubită de lângă tine va aprecia toate gesturile făcute în afara ocaziilor speciale. Nu aștepta zilele de naștere, Crăciunul sau Valentine’s Day pentru a oferi bijuterii. Poate fi vorba de coliere, brățări sau inele, deoarece toate acestea sunt cadouri care nu se demodează indiferent de vremuri și preferințe. Dacă ai alături o persoană cu adevărat originală și nonconformistă, trebuie să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. Fă-i bijuterii la comandă, unicate și personalizate. De asemenea, ține cont de pasiunile și preferințele acesteia. De exemplu, unei persoane cu pielea mai albă trebuie să-i dăruiești bijuterii din argint, iar celor cu pielea măslinie sau mai închisă la culoare, bijuteriile de aur sunt mereu alegerea potrivită.

Ține cont de cadourile pe care le poți oferi oricând și nu aștepta sărbătorile pentru a face ceva special. Cei din jurul tău vor aprecia gândul și vei putea să le transmiți mai ușor sentimentele tale printr-un cadou.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close