Antena 3 CNN Life Cadouri pe care să nu le oferi niciodată de Ziua Îndrăgostiților. Unele aduc ghinion și sunt un semn pentru despărțire

Cadouri pe care să nu le oferi niciodată de Ziua Îndrăgostiților. Unele aduc ghinion și sunt un semn pentru despărțire

Ziua Îndrăgostiților se apropie, iar dacă nu te-ai gândit ce cadou să-i oferi persoanei iubite, este bine să știi ce nu i-ar plăcea cu siguranță să primească din partea partenerului său.

Cadouri pe care să nu le oferi niciodată de Ziua Îndrăgostiților. Unele aduc ghinion și sunt un semn pentru despărțire
Sursa foto: Freepik
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Feb 2024   •   18:23

În fiecare an, pe 14 februarie, îndrăgostiții își arată iubirea față de partenerul de viață, fie prin gesturi de afecțiune sau diferite cadouri.

Găsirea cadoului perfect este o aventură pentru persoanele care vor să cumpere ceva frumos, special, dar în același timp și folositor.

Pentru a fi sigur că vei alege cum trebuie cadourile de Ziua Îndrăgostiților trebuie să eviți câteva obiecte, care nu sunt potrivite pentru o astfel de ocazie.

Citește și: Plante care atrag norocul și bogăția în Anul Dragonului de Lemn 2024. Trebuie să existe cel puțin una în casă

Mai mult, este și mai complicat atunci când vorbim despre o relație aflată la început, situație în care partenerii nu se cunosc foarte bine.

Cadouri pe care să nu le oferi niciodată de Ziua Îndrăgostiților

Voucher cadou. Cardurile puse la dispoziție de anumite firme te pot salva din multe situații, însă nu și de Ziua Îndrăgostiților. Această variantă de cadou îi poate arăta persoanei iubite că ai ales calea sigură și ușoară, fără să depui un efort pentru a-ți arăta afecțiunea pe care i-o porți. 

Animale de companie. Poate părea un gest dulce, dar este nevoie de o mare responsabilitate pentru a avea grijă de un animal de companie. Dacă nu ai siguranța că partenerul tău visează la un prieten blănos, atunci nu te aventura să aduci acasă unul. Înainte de a face acest pas, este nevoie de o discuție serioasă cu celălalt, pentru a te asigura că este pregătit să-și asume o astfel de responsabilitate. 

Produse de curățenie. Deși s-ar putea să ți se pară un cadou util, produsele de curățenie nu pot fi oferite niciodată de Ziua Îndrăgostiților, chiar dacă persoana din viața ta este obsedată să aibă o casă mereu curată. Este valabil și pentru toate produsele casnice, oricât de avansate ar fi, deoarece acestea pot sugera faptul că vezi relația precum o obligație sau o sarcină care trebuie să fie îndeplinită constant de celălalt.

Produse pentru pierderea în greutate și echipament pentru exerciții fizice. Spune-i unei persoane că este grasă fără să-i spui că este grasă. Iată ce se va întâmpla dacă oferi astfel de cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Cu excepția cazului în care persoana căreia îi oferi echipamentul de fitness este deja un pasionat de sală, acest tip de cadou este o idee proastă. Oferindu-i acest cadou partenerului chiar de Ziua Îndrăgostiților, îl vei face să creadă că aspectul lui nu mai este atractiv pentru tine, iar de aici, lucrurile se pot complica și mai mult.

Bijuterii ieftine. Bijuteriile sunt o alegere excelentă atunci când trebuie să oferim un cadou, însă nu și cele care sunt realizate din materiale de proastă calitate. Astfel, sunt de evitat accesoriile din plastic sau materiale care pot oxida după câteva zile. Dacă situația financiară nu permite, nu este nevoie de bijuterii cu diamante prețioase sau extrem de scumpe. O bijuterie simplă, din aur sau argint, îi va permite persoanei iubite să se bucure mai mult timp de ea.

Ceasurile și lumânările parfumate. Ceasul nu este un cadou potrivit pentru a fi oferit de Ziua Îndrăgostiților, fiind un simbol pentru trecerea timpului. Potrivit unor superstiții, acest obiect oferit de Ziua Îndrăgostiților poate duce la certuri în relație, iar despărțirea este inevitabilă. De asemenea, lumânările parfumate sunt asociate cu stingerea pasiunii în cuplu, motiv pentru care nu ar trebui să fie oferite cadou de Ziua Îndrăgostiților.

Șosete, produse de îngrijire, ursuleți de pluș. Toate acestea nu au nicio legătură cu exprimarea iubirii, ci doar cu lipsa de inspirație, motiv pentru care nu ar trebui să fie oferite cadou de Ziua Îndrăgostiților.

Este important să cunoașteți preferințele partenerului și să acordați atenție intereselor lui, astfel încât să puteți alege cadouri care să aducă bucurie și să consolideze legătura dintre voi.

×
Subiecte în articol: Ziua Indragostitilor cadouri 2024
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close