Antena 3 CNN Life Plante care atrag norocul și bogăția în Anul Dragonului de Lemn 2024. Trebuie să existe cel puțin una în casă

Plante care atrag norocul și bogăția în Anul Dragonului de Lemn 2024. Trebuie să existe cel puțin una în casă

Potrivit artei Feng Shui, doar anumite plante aduse în casă pot atrage norocul și bogăția în Anul Dragonului de Lemn 2024.

Plante care atrag norocul și bogăția în Anul Dragonului de Lemn 2024. Trebuie să existe cel puțin una în casă
Sursa foto: Freepik
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Ian 2024   •   12:00

În zodiacul chinezesc, anul 2024 este unul puternic și prosper, aflându-se sub protecția Dragonului de Lemn.

Dragonul simbolizează forța, curajul și succesul, în timp ce lemnul este asociat cu evoluția, flexibilitatea și vitalitatea.

Astfel, potrivit acestei culturi, Anul Dragonului de Lemn 2024, care începe pe 10 februarie, este unul special, încărcat de noroc și bogăție.

Cu toate acestea, Dragonul, considerat cel mai puternic dintre toate semnele zodiacului chinezesc, poate favoriza apariția unor situații complicate, generate de anumite acțiuni realizate în baza impulsivității.

Citește și: Culorile norocoase în Anul Dragonului de Lemn. Atrag succesul și prosperitatea pentru cei care le poartă

Astfel, arta Feng Shui dezvăluie cum putem atrage fericirea, pacea și prosperitatea, astfel încât să avem parte de armonie pe întreaga durată a Noului An Chinezesc 2024.

Pe lângă alte simboluri considerate a fi aducătoare de noroc, arta veche chinezească Feng Shui acordă o semnificație deosebită plantelor existente într-o casă.

În fiecare An Nou Chinezesc, anumite plante pot reîmprospăta atmosfera din casă, prin atragerea sănătății, bogăției și norocului.

Plante care aduc noroc în Anul Dragonului de Lemn 2024

Pe lângă faptul că purifică aerul din interior, potrivit credinței Feng Shui, plantele pot îmbunătăți armonia din casă, prin atragerea energiilor pozitive.

Arborele banilor sau Pachira poate atrage bogăția, prosperitatea și norocul, potrivit artei Feng Shui. Acesta are un trunchi împletit, care simbolizează unitatea și legătura strânsă a familiei.

Arborele banilor trebuie să fie plasat în partea de sud-est a camerei, care este zona bogăției și a abundenței. Totodată, dacă este plasat în partea de nord, acesta va atrage oportunități în planul carierei. Arborele banilor nu trebuie să fie așezat în baie, dormitor sau bucătărie, deoarece acestea sunt considerate zone cu o energie redusă.

Arborele de Jad sau Crassula Ovata face parte din specia suculentelor, iar frunzele sale sunt asociate cu monedele. Se spune că frunzele sale sunt un simbol pentru bogăție și pentru activarea energiei financiare.

Arborele de Jad poate fi amplasat în partea de sud-est a unei încăperi sau în zona de sud, asociată cu faima și succesul.

Busuiocul este o altă plantă norocoasă, potrivit artei Feng Shui. Se spune că cei care țin un fir de busuioc în portofel vor beneficia de noroc când vine vorba despre bani. De asemenea, cei care au busuioc în casă sunt protejați de forțele răului.

Rozmarinul atrage pacea și belșugul. De asemenea, se spune că rozmarinul are proprietăți de purificare a energiei negative.

De aceea, este bine ca rozmarinul să fie plasat în camerele în care se simte o lipsă accentuată de energie.

Bambusul este, de asemenea, aducător de noroc. Potrivit artei Feng Shui, acesta are semnificații diferite, stabilite în funcție de numărul de tulpini pe care le are. 

De exemplu, două tulpini reprezintă dragostea și căsătoria, trei tulpini reprezintă fericirea, bogăția și longevitatea, iar șase tulpini sunt un indicator pentru noroc și armonie, potrivit The Chinese Zodiac.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close