Antena 3 CNN Life Atenție! Acestea sunt lucrurile din casa ta care te seacă de energie

Atenție! Acestea sunt lucrurile din casa ta care te seacă de energie

Atenție! Acestea sunt lucrurile din casa ta care te seacă de energie
Sursa foto: foto: Pixabay.com
09 Mai 2018   •   15:14

Orice persoană are dreptul să lenevească pe canapea uneori, însă atunci când devine un obicei zilnic, acest lucru poate reprezenta o problemă. Dacă vă simţiţi permanent letargic sau neproductiv, iată câteva dintre lucrurile despre care se ştie că vă fură energia.

1. Dezordinea de pe biroul tău

Dacă renunţi în mod constant la planurile tale, biroul tău dezorganizat ar putea fi de vină. Potrivit unei cercetări realizate de Universitatea Princeton, dezordinea vizuală concurează cu abilitatea de concentrare a creierului tău şi îţi oboseşte funcţiile cognitive, dându-ţi o stare de epuizare fizică şi mentală, potrivit elledecor.com.

2. Cafeaua

Poate părea ciudat, având în vedere că această licoare miraculoasă ne trezeşte din starea de somnolenţă şi dă energie dimineaţa, însă dacă îţi bei cafeaua la o oră târzie din zi, te va ţine treaz pe timpul nopţii, ceea ce îţi va îngreuna ziua următoare.

4. Telefonul mobil

Un studiu realizat de National Sleep Foundation a arătat că mulţi oameni sunt treziţi din somn de un apel telefonic, un mesaj sau un e-mail de câteva ori pe noapte. Acest somn întrerupt te va face să te simţi obosit întreaga zi.

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close