x close

Casa lui Stalin, de la Malul Mării Negre, introdusă în destinaţiile de turism

de M.Z.    |    05 Feb 2015   •   18:56
Casa lui Stalin, de la Malul Mării Negre, introdusă în destinaţiile de turism 418 Foto: Agerpres

Casa de vacanţă a dictatorului sovietic Iosif Vissarionovici Stalin de la Soci, în sudul Rusiei, a fost introdusă în programul de vizită oferit de operatorii de turism turiştilor chinezi, informează Itar-Tass, potrivit Agerpres.

 
Stalin a locuit în vila de la malul Mării Negre, de la Soci, începând cu anul 1937. Ulterior, vila a fost transformată în muzeu, fiind conservate obiectele de mobier şi obiectele care i-au aparţinut liderului de la Kremlin. 
 
În această vilă poate fi văzută şi o colecţie de fotografii de familie ale dictatorului sovietic, dar şi un set pentru scris primit cadou din partea liderului comuniştilor chinezi din epocă, Mao Zedong. 
 
În afara vizitei la vila lui Stalin, turiştii chinezi vor putea să se bucure de terapie cu delfini şi de celebrele ape minerale de la Soci.
 
În 2014, aproximativ 600.000 de turişti chinezi au vizitat Rusia. Conform reprezentanţilor agenţiilor de turism, oraşul Soci ar putea primi până la 2 milioane de turişti chinezi anual după lansarea curselor aeriene între acest oraş şi China.
 

Citeşte mai multe despre:

stalin Soci turism
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati