Antena 3 CNN Life Ce loc ocupă româncele în topul busturilor impresionante. Dar unguroaicele?

Ce loc ocupă româncele în topul busturilor impresionante. Dar unguroaicele?

Ce loc ocupă româncele în topul busturilor impresionante. Dar unguroaicele?
Sursa foto: foto: Pixabay.com
01 Aug 2018   •   15:14

Cea mai amplă cercetare în cadrul căreia au fost luate în calcul măsurătorile bustului pentru un număr de 400.000 de femei din 108 ţări, inclusiv din România, Ungaria şi Bulgaria, a indicat care sunt posesoarele celor mai mari sâni naturali din lume, dar şi zonele lumii în care natura nu a fost prea generoasă la acest capitol cu reprezentantele sexului frumos.

În cadrul cercetării realizată de o echipă formată din oameni de lştiinţă din mai multe ţări, măsurătorile au fost făcute în mod clasic, fiind folosit centimetrul (pentru determinarea mărimei cupei şi a volumului sânilor), iar altele au implicat examinarea directă a participantelor şi scanarea 3D în cazul a 59 de ţări, după cum s-a precizat în cadrul publicaţiei „The Journal of Female Health Sciences”, potrivit Click!.

Conform datelor obţinute, americancele de rasă caucaziană au cei mai mari sâni naturali din lume, cu o mărime medie a cupei care depăşeşte măsura F, după măsurile europene, urmate de americancele de altă rasă decât cea caucaziană, locul trei a revenit canadiencelor, cu mărimea medie a cupei E, irlandezele s-au situat pe locul patru, Polonia pe locul cinci, iar Marea Britanie pe şase, cu o mărime medie a cupei D.

Româncele figurează pe locul 36, în timp ce unguroaicele s-au situat pe locul 23, bulgăroaicele pe 20, iar rusoaicele pe 40. La polul opus, cei mai mici sâni au femeile din Filipine, Malaezia, Bangladesh, Samoa sau Insulele Solomon.

 

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close