Antena 3 CNN Life Ce se întâmplă, de fapt, atunci când o persoană pe moarte ridică mâinile spre cer

Ce se întâmplă, de fapt, atunci când o persoană pe moarte ridică mâinile spre cer

Te-ai întrebat vreodată ce poate vedea o persoană care se află pe moarte atunci când ridică mâinile în aer? Un clip al unei asistente medicale, care oferă un posibil răspuns, a devenit viral pe Facebook

Ce se întâmplă, de fapt, atunci când o persoană pe moarte ridică mâinile spre cer
Sursa foto: Pixabay.com
01 Feb 2022   •   18:17

Aceasta a publicat pe Tik-Tok un scurt clip video în care le arată oamenilor ce se poate întâmpla cu o persoană aflată pe moarte atunci când își ridică mâinile spre cer. Se pare că atunci când cineva face acest gest, un spirit vine pentru a-l întâmpina pe lumea cealaltă. Care este semnificația acestui fapt încă nu știm. Se pare că aceste eveniment simbolizează acceptarea ta de a te îndrepta către lumea celor ce trec în neființă, scrie substantial.ro.

Cum au reacționat internauții

Internauții care au văzut clipul au fost copleșiți de emoții. Majoritatea au relatat că cele redate videoclip sunt reale, întrucât rudele apropiate ale acestora au făcut același lucru înainte să-și dea ultima suflare. Alții, deși mai sceptici, nu au putut să nu se înrebe dacă nu cumva aceste lucruri chiar ar putea fi reale.

Alții au mărturisit că au izbucnit în lacrimi și că e greu de suportat sufletește un astfel de lucru. Mai ales când e vorba de părinți sau rude apropiate, mai spune sursa citată.

@nurse_penny #afterlife #hospicenurse #endoflife ♬ Turning Page - Sleeping At Last

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close